1ο Lake Plastiras Trail με utragrafa

 

 

Το τριήμερο που μας πέρασε η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα είχε την τιμητική της. Για πρώτη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του LAKEPLASTIRASTRAIL, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 250.

Στα 44 χλμ, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΓΑΚΟΣ Ιωάννης που έχει προπονητή τον Διαλεκτό Γεώργιο, με χρόνο 4:41:42, δεύτερος ο ΓΚΙΝΗΣ Παναγιώτης της KASSIMISTRAINING με χρόνο 4:55:54 και τρίτος ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΛΗΣ Απόστολος της MOUNTAINTRAININGSOLUTIONS με χρόνο 5:34:27. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ELENANIKOLENKO με χρόνο 6:57:17, δεύτερη η ΧΑΤΖΗ Αναστασία της MOUNTAINTRAININGSOLUTIONS με χρόνο 7:00:59 και τρίτη η ΔΡΙΤΣΑ Μαρία από τον Σ.Δ.Υ.Μ. Θήβας με χρόνο 7:01:57.

Στα 22 χλμ, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΜΠΗΤΟΣ Δημήτρης του Σ.Δ.Τρικάλων με χρόνο 2:15:43, δεύτερος ο ΦΟΥΚΗΣ Θωμάς της Α.Ε.Α.Ε. με χρόνο 2:23:29 και τρίτος ο ΤΣΙΑΓΚΑΣ Νίκος με χρόνο 2:26:16. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ΤΣΑΝΤΗΛΑ Ελένη ΤΗΣ L-CREW με χρόνο 2:58:17, δεύτερη η ΜΩΥΣΙΔΟΥ Αθηνά με χρόνο 2:59:58 και τρίτη η ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ Φούλα του Σ.Δ. Τρικάλων με χρόνο 3:10:29.

Στα 10 χλμ, στην διαδρομή του αγώνα η οποία ονομάστηκε «το δεκαράκι του Σάκη» προς τιμή του ζωντανού θρύλου των αγώνων δρόμου, τον Καρδιτσιώτη ΜΟΛΤΣΑ Αθανάσιο, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ Βασίλης του LEVELUP, με χρόνο 38:25, δεύτερος ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Θωμάς με χρόνο 38:45 και τρίτος ο ΑΡΛΕΤΟΣ Θεόδωρος με χρόνο 41:58. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ Μαργαρίτα με χρόνο 51:44, δεύτερη η ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σόνια των SLOWRUNNERS με χρόνο 52:44 και τρίτη η ΓΑΚΟΥ Ευαγγελία με χρόνο 52:52. Στον αγώνα έτρεξε και ο κος ΜΟΛΤΣΑΣ τον οποίο ευχαριστούμε για όλα.

Παράλληλα στον αγώνα μας διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου Αστυνομικών στη διαδρομή των 22 χλμ με νικητή και παράλληλα Πρωταθλητή Ελλάδος Αστυνομικό τον ΦΟΥΚΗ Θωμά με χρόνο 2:23:29. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ Γεώργιος με χρόνο 2:41:41 και τρίτος ο ΜΥΛΩΝΑΣ Ευάγγελος με χρόνο 2:52:35.

Η διοργάνωση του LAKEPLASTIRASTRAIL, θέλοντας να φέρει κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά αλλά και να τα απασχολήσει όσο χρόνο οι γονείς τους αγωνίζονταν στον αγώνα μας, πραγματοποίησε στο χώρο του βοτανικού κήπου της Λίμνης Πλαστήρα, δράσεις και παιγνιώδεις αγώνες με την ονομασία «Αγραφάκι» το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περίπου 100 μικρών παιδιών. Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους και βραβεύτηκαν με αναμνηστικά μετάλλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κος. Νούσιος Κων/νος, ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κος Νάνος Παναγιώτης, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κος Κωτσός Γεώργιος και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο βάδην, οι όποιοι πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις των νικητών.

Το σωματείο U.T.R.Agrafa θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής αλλά και όσους εθελοντές στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα προσέφερε το Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, παράρτημα Λάρισας και Τμήμα Νοσηλευτικής Καρδίτσας, το Ε.Κ.Α.Β., η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας και η Ραδιολέσχη Καρδίτσας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους θεσμικούς χορηγούς, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τον Δήμαρχο Νάνο Παναγιώτη, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Αντιπεριφερειαρχη Καρδίτσας κο. Νούσιο Κων/νο, καθώς και το Δασαρχείο Καρδίτσας και την προϊσταμένη του κα. Παρδάλη Μαρία.

Στον τερματισμό οι αθλητές και οι παρευρισκόμενοι δροσίστηκαν με νερό ΘΕΟΝΗ, μπύρα ΣΤΙΛΒΗ και κρασί ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, που είναι όλα τοπικά προϊόντα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα αλλά και τον Κόσμο αλλά και με ενεργειακά ποτά της εταιρείας THESUPERDRINKS.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Σδόγγου για την ζεστή άμεση και ποιοτική παρουσίαση του αγώνα, παρουσίαση που αγγίζει τα πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο “MYGYM” και τον ιδιοκτήτη του Σδόγγο Ηλία για την προσφορά του στον αγώνα, καθώς και τις γυμνάστριες Νάντια Ράγκου για τα πανέμορφα χορευτικά κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και τη Βανέσσα Μωραίτη για τη yoga που ακολούθησε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου και τον Υπεύθυνο αυτού, βοτανολόγο κο. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία μας.

Το κατάστημα καφέ «ΜΑΜΑΛΟΥ ΣΤΑΤΙΟΝ» που βρίσκεται στο σταθμό των τρένων στην Καρδίτσα, για τον υπέροχο χώρο που μας παραχώρησε για την παραλαβή των αριθμών το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Το Κατάστημα «UPCYCLE_FITANDSHAPE» με έδρα την Πάτρα για τα εξαιρετικά σε ποιότητα και ποσότητα πακέτα που παρέλαβαν όλοι οι αθλητές με την παραλαβή των αριθμών τους. Ήταν ένα από τα στοιχεία που έκανε τον αγώνα μας πολύ καλύτερο από άλλους.

Το κατάστημα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΡΑΦΩΝ» με έδρα τα καλύβια πεζούλας για τις μπακέτες που πρόσφερε στον αγώνα.

Το κατάστημα καφέ «Χρώματα» στο Νεοχώρι Καρδίτσας και τον ιδιοκτήτη του Κολτσίδα Λάμπρο για τον σταθμό υδροδοσίας που παρείχε με δικά του νερά και προσωπικό.

Τον πρόεδρο του χωριού Φυλακτή Καρδίτσας κο. Κορκοτάρα Ηλία για τον σταθμό υδροδοσίας.

Την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας και τον εκπρόσωπο της κο. Σούλο Απόστολο για την άριστη συνεργασία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας και κυρίως τον Ανδρεόπουλο Παναγιώτη για την συνεργασία που είχαμε κατά το σχεδιασμό του αγώνα αλλά κυρίως για την άμεση επέμβαση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου χρειάστηκε η διάσωση ενός δρομέα ο οποίος πλησίον της κορυφής Βουτσικάκι (2152μ) αδυνατούσε να συνεχίσει.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και σε δύσκολους καιρούς έδωσαν από το υστέρημα τους. Ευχαριστούμε λοιπόν το γυμναστήριο «MYGYM», το φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ», το Αστικό Κτέλ Καρδίτσας, το καφέ “FONTAIN”, το Υπεραστικό Κτέλ Καρδίτσας, το ασφαλιστικό γραφείο INTERAMERICAN του Ηλία Αντωνίου, το ινστιτούτο ομορφιάς της Τσέλιου Σπυριδούλας, την οινοποιία «ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ», την ζυθοποιία «ΣΤΙΛΒΗ», το κατάστημα «οικογένεια Γαιτανίδη», το   «ΓΥΡΑΔΙΚΟ»,   το   κατάστημα   εμπορίου   και   αντιπροσωπείας   δικύκλων

«ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ», την «SPEEDEX», το κρεοπωλείο «ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΑΣ», το καφέ «DETOX», το «ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ», τα καταστήματα «KIAKAHA» και «PINKWOMAN», τη Βιομηχανία ζωοτροφών «Ζωοτροφές Καρδίτσας», το κρεοπωλείο «ΤΡΕΜΜΑΣ», το κατάστημα των αδερφών «ΚΟΓΙΑΣ» στην Κουμουνδούρου, το κατάστημα αυτοκινητιστικών διεκπεραιώσεων και ασφαλειών του Χρήστου Πρίτσα, το ζαχαροπλαστείο  «ΑΔΑΜΟΣ»,  το  καφέ  «BOLT»,  τα  «ΕΛΤΑ  COURIER»,  το κατάστημα «ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ» το κατάστημα «ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ», το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΜΟΥΧΤΗΣ, το κατάστημα «Ασφάλειες ΤΣΙΑΛΚΟΥΤΗΣ» το κατάστημα με χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία κλπ του Ι. ΚΑΤΣΙΚΗ, το μανάβικο του Θωμά ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Απρίλιο του 2024 ίσως και με μία διαδρομή ultra 80 χλμ. .

Η παρέα του U.T.R.A.

Πηγή: http://karditsapress.gr

 

 

 
 

sigjrr

 
 
 

6ος Πλαστήριος Δρόμος 23-4-2023

 

 

 
 

sigjrr

 
 

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCM

 

 

2022-05-23 oreini podilasia xcmΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

23 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας με έγγραφο του, ζήτησε την συνδρομή μας για την κάλυψη της διαδρομής, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία ανάγκης.

Χθες με τον SV4GDE και την βοήθεια της Βασιλικής και του Στέλιου, κάναμε αυτοψία στην περιοχή που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα και τις θέσεις των σταθμών ασύρματου.

…..

24 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας ζήτησε την συνδρομή μας, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσα από τα μέλη είναι διαθέσιμα να συνδράμουν να μας ενημερώσουν.

Το βράδυ της Πέμπτης στο σύλλογο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να είναι παρόντες.

….

28 Μαΐου 2022

Η ομάδα υποστήριξης επικοινωνιών του XCMarathonNationalChampionships 2022 που θα διεξαχθεί στο Πετρίλο Αργιθέας, αναχωρεί στις 6:45 το πρωί της Κυριακής 29/5/2022 από τα γραφεία του συλλόγου.

Όσοι συμμετάσχουν πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα.

29 Μαΐου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου. στο Πετρίλο της Αργιθέας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM), που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τον Δήμο να συνδράμει στις επικοινωνίες, με την εγκατάσταση σταθμών ασυρμάτου κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνία για την ασφαλή έκβαση του αγώνα.

Πράγματι μετά από προηγούμενη αυτοψία στην περιοχή, μέλη της Ραδιολέσχης, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχη 4Χ4, τοποθετήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία της διαδρομής. Η παρουσία τους κρίθηκε, εκ του αποτελέσματος, αρκετά σημαντική, καθώς η μεταβίβαση της πληροφορίας για τα δύο ατυχήματα που συνέβησαν, ήταν άμεση προς το κέντρο συντονισμού και επίσης άμεση ήταν και η ανταπόκριση του γιατρού του αγώνα, της παρισταμένης ιατρού και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμητρας Νάτσινα και των διασωστών του ΕΚΑΒ, ώστε να κινηθεί άμεσα η ομάδα διάσωσης της ΕΟΔ Καρδίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματισμένους αθλητές και την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο τερματισμού του αγώνα, όπου τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου, αλλά και στα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4, που με άριστη συνεργασία καταφέραμε και φέραμε σε πέρας την επικοινωνιακή και όχι μόνο, κάλυψη του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπάμπη Πούλιο, Κώστα Γραμμένο και Αθανάσιο Καραγεώργο, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

 

 

 
 

sigjrr

 
 

5ος Πλαστήριος δρόμος 11-5-2022

 

2022-05-11 5os plastirios dromos

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ

Την Κυριακή διεξάγεται ο 5ος Πλαστήριος δρόμος. Προκειμένου να συνδράμουμε στις επικοινωνίες ασφάλειας του αγώνα, παρακαλούνται τα μέλη για την συμμετοχή τους.

Ενημέρωση συμμετοχής μέχρι αύριο το απόγευμα.

….

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ''Φωκιανός'', ''Ωρίων'' και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 1000 άτομα, δρομείς και παιδιά κάθε ηλικίας, που έτρεξαν στις τρεις διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας που από το 2016 στον 1ο Πλαστήριο Δρόμο, αδιαλείπτως καλύπτει τις επικοινωνίες κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και ασφάλεια των αθλητών, ήταν και πάλι παρούσα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχή κάλυψη του αγώνα.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τον αγώνα, όπως καταγράφηκαν από τοπικά ΜΜΕ:

https://fb.watch/d2b0sdNei_/

https://fb.watch/d2b2WQfh1l/

https://www.facebook.com/1147878990/videos/1368284740312819/

https://www.youtube.com/watch?v=Qo4eg6PSR_Y

https://www.youtube.com/watch?v=GTZNm0FnebU

https://fb.watch/d2bRdb6Hka/

https://fb.watch/d2bYlXC8mm/

https://fb.watch/d2b_WfhI8Q/

 

 

 
 

sigjrr

 
 

4ος Πλαστήριος Δρόμος

2019-04-14-plastirios-1

 
Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του, ζητήθηκε από το Δήμο η συνδρομή του συλλόγου μας.
Για το λόγο αυτό, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα καλύψει επικοινωνιακά τον αγώνα, με σταθμούς ασυρμάτου που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, ενημερώνοντας το κέντρο για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός συμβεί.
Κατόπιν τούτου καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 8/4, ώστε να γίνει έγκαιρα ο σχεδιασμός.
Οι ώρες που θα απασχοληθούν είναι από 08:00 το πρωί μέχρι 12:00 (το αργότερο) το μεσημέρι.
 
.........................
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, με συμμετοχή 2.100 περίπου δρομέων. Περιλάμβανε 3 διαδρομές, 1000, 5000 και 10000 μέτρων. 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Δήμου Καρδίτσας, συμμετείχε στην υποστήριξη του αγώνα, παρέχοντας τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για το λόγο αυτό στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, κέντρο επικοινωνιών και σε συνεργασία με τη Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, έγινε διασπορά των διατιθέμενων μελών κατά μήκος της διαδρομής, σε σταθερά σημεία ή εποχούμενοι, ώστε να υπάρχει διαρκής επιτήρηση και επικοινωνία.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, τόσο για την οργάνωση, όσο και για την υποστήριξή του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, αλλά και της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας και της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας, που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα.
 
 
 2019-04-14-plastirios-2
 
 

sigjrr

 
 

3ος Πλαστήριος δρόμος

2018-05-20-3os-plastirios

 
3ος Πλαστήριος δρόμος - ανακοίνωση
Ανακοινώνεται στα μέλη που θα συμμετάσχουν στην υποστήριξη του αγώνα, ότι θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 7:50 το πρωί στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να γίνει η ενημέρωση από την Τροχαία και εν συνεχεία να τοποθετηθούν στις θέσεις τους. 
Επίσης τα μέλη που θα επιφορτιστούν με την εγκατάσταση του κέντρου επικοινωνιών του αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία από τις 7:00.
 
-------
 
Ο 3ος Πλαστήριος δρόμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20/5/2018 στην Καρδίτσα. Ένας αγώνας που τείνει να γίνει θεσμός και στον οποίον φέτος συμμετείχαν 1500 περίπου αθλητές κάθε ηλικίας.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας για ακόμη μία φορά ήταν εκεί για να παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών, σχεδίασε και οργάνωσε την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανένα συμβάν.
Η άψογη συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και τις εθελοντικές οργανώσεις Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και Παράρτημα Καρδίτσας της Ε.Ο.Δ., δημιούργησαν ένα δίχτυ ασφάλειας του αγώνα, με άριστα αποτελέσματα.
Να μεταφέρω εδώ τις ευχαριστίες του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, αλλά και του Υποδιοικητή του Τ.Τ.Καρδίτσας, Αστυνόμου Β' κ. Τηλέμαχου Σωτηρόπουλου για την άριστη συνεργασία και την επιτυχή έκβαση του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών ευχαριστεί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και των άλλων συλλόγων που συνεργαστήκαμε, για την συνδρομή τους στην επίτευξη της άρτιας επικοινωνιακής κάλυψης του αγώνα, που έτυχε πολλών θετικών σχολίων και από αθλητές και από επισκέπτες.
 
 
 Συνέντευξη τύπου για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 
 3ος Πλαστήριος Δρόμος - Εκκίνηση και τερματισμός 10.000 μέτρα
 
 
 
 Εκκίνηση για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο - 5.000 μέτρα
 
 
 
 3ο Πλαστήριος Δρόμος - 1.000 μέτρα για παιδιά
 
 
 
 Απονομές 5.000 και 10.000 μέτρων στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 

sigjrr

 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος

 

 2017-05-21-2os-plastirios
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 800, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στην Καρδίτσα, ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος, Στην κυριολεξία μιλάμε για τέσσερεις δρόμους, 1000 μ. για παιδιά, 2000 μ για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, 5000μ. και 10000μ.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας σε συνεργασία με την Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ανέλαβαν την επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής αλλά και την ασφαλή έκβασή της. Υπό τον γενικό συντονισμό του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας καταφέραμε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια και χωρίς κανένα απρόοπτο.
Η Επιτροπή Εκτάκτων Αναγκών της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ευχαριστεί όλα τα μέλη της Ραδιολέσχης και φίλους της Λέσχης 4Χ4 και της ΕΟΔ που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας 10 χλμ …
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας στην πόλη …
 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος - Ανακοίνωση

 2017-05-21-2os-plastirios
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Από το Δήμο Καρδίτσας λάβαμε έγγραφη ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, με την οποία ζητείται η συνεργασία μας κατά την διεξαγωγή του.
Η συνεισφορά του συλλόγου μας έγκειται, όπως και στον 1ο αγώνα, στην παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης κατά μήκος της διαδρομής για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 1752017, ώστε να οριστούν τα σημεία τοποθέτησής τους. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και οι τοποθετήσεις, θα γνωστοποιηθούν στο Τμήμα Τροχαίας που θα έχει το συντονισμό και την ευθύνη της ασφάλειας του αγώνα. 
 Εννοείται ότι μετά τη γνωστοποίηση αυτή, τα σημεία τοποθέτησης είναι δεσμευτικά για το σύλλογο.
Παναγιώτης Μανώλης (SV4GEG)
Έφορος ΟΕΑ
 
 
 ........
 
 
Την Κυριακή 21 Μαΐου ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος - Αναλυτικά η προκήρυξη
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 14:15
 
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ, 2000μ. για ΑμεΑ( με καρότσι) και 1000μ. για παιδιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων λαϊκού μαζικού Αθλητισμού και υπεραποστάσεων, καθώς και του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Μα'ί'ου 2017. 
Τόπος διεξαγωγής: 10 χλμ. : Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική)
5 χλμ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας.
2000μ για ΑμεΑ(με καρότσι): Αφετηρία Ταυρωπού (Υδατόπυργος) και μέσω Καραϊσκάκη - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
1000μ για παιδιά: Αφετηρία Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και μέσω - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
Αξίζει να επισημάνουμε πως η διαδρομή στα 5χλμ και 10χλμ, προσφέρεται για καλές επιδόσεις και νέα ρεκόρ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ 
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Οι συµµετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαµβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εµπεριέχει η συµµετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζηµιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δροµέας συµµετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και µε δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συµµετοχής του όσον αφορά σε θέµατα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα. 
Η υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συµµετοχής για τους ανήλικους εµπεριέχει και υπεύθυνη δήλωση του γονέα προκειµένου να δοθεί η συναίνεσή του, για τη συµµετοχή στον αγώνα και η ακριβής ηµεροµηνία γέννησης του δρομέα .
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυµατισµού, ζηµιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που µπορεί να υποστεί συµµετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 
Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ό,τι τυχόν παρουσιαστεί. 
Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, μπλουζάκια και δίπλωμα στον τερματισμό. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες θα σχηματιστούν ανά δεκαετία. Στον αγώνα των 1000μ θα δοθούν κύπελλα στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια. Η συμμετοχή στα 1000μ θα είναι για παιδιά ως 12 χρονών. 
Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, στους άλλους δύο μετάλλιο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Για ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. Επιβεβαίωσης 6984993437 έως και τη Δευτέρα 15/05/2017.
Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής (για παιδιά και ΑμεΑ) δύο (2) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για τους αγώνες 10χλμ και 5χλμ δεν θα γίνουν εγγραφές πριν την έναρξή τους, λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτ. Αντωνίου, καθώς και στον Πρόεδρο του ΣΔΚ κ. Βησσάρη Ζησόπουλο στα τηλ.: κ.Αντωνίου: 6973987593 κ. Ζησόπουλος: 6984993437
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 
Οι συμμετέχοντες δρομείς θα βρίσκονται 2 ώρες πριν την εκκίνηση στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα γίνει η μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης με λεωφορείο και με ευθύνη του Δήμου Καρδίτσας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
09:00 π.μ. Ο αγώνας 1000μ για παιδιά 
09:10 π.μ Ο αγώνας 2000μ για ΑμεΑ (με καρότσι)
10.00 π.μ. Ο αγώνας 5χλμ
10.30 π.μ. Ο αγώνας 10 χλμ
ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 
Εθελοντές θα προσέχουν τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα τα παίρνουν οι δρομείς μετά τον τερματισμό.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΝΔΡΩΝ
1η έως 19 ετών
2η 20 έως 29
3η 30 έως 39
4η 40 έως 49
5η 50 έως 59
6η 60+ 
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η έως 19 ετών
2η από 20 έως 39 ετών 
3η 39+ 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους (ΔΩΡΕΑΝ)
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. 
Ο Πλαστήριος Δρόμος θα πραγµατοποιηθεί την ηµέρα που έχει οριστεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωµα ο Δήμος Καρδίτσας να αποφασίσει την αναβολή ή την ακύρωση του αγώνα. 
Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωµα σε ολική ή µερική αποζηµίωση για το λόγο αυτό.
Ο γονέας – κηδεµόνας µπορεί να παραλάβει τον αριθµό συµµετοχής του παιδιού του, µε την επίδειξη αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης).Σε περίπτωση παραλαβής αριθµού από άλλον εκπρόσωπο, απαιτείται εξουσιοδότηση από το γονέα-κηδεµόνα και η επίδειξη της αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης του εκπροσώπου. 
Όροι Συµµετοχής την ηµέρα του Αγώνα: 
Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών και του προσωπικού της διοργάνωσης. 
Ο αριθµός συµµετοχής είναι προσωπικός και δεν µεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δροµέα σε καµιά περίπτωση. 
Οι συµµετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από τους διοργανωτές του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθµού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. 
Η πρόσβαση στη διαδροµή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερµατισµού δεν επιτρέπεται σε καµιά περίπτωση σε µη εγκύρως εγγεγραµµένους δροµείς (άτοµα χωρίς εµφανή έγκυρο αριθµό συµµετοχής).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 10χλµ. έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.30). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 5χλµ έχει οριστεί στα 60 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα( 10:00 ). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 1000µ. για παιδιά έχει οριστεί στα 15 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:00).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου για τα ΑµεΑ 2000µ. έχει οριστεί στα 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:10). 
Όσοι δρομείς δεν καταφέρουν να τερµατίσουν µέσα στα ανωτέρω όρια, οφείλουν να ελευθερώσουν τις διαδροµές του αγώνα, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόµιο και σε περίπτωση που επιθυµούν να συνεχίσουν, να αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Η συµµετοχή στον αγώνα σηµαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων. 
Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς με νεότερη ανακοίνωσή μας.
 

13ος Τιτάνιος δρόμος στον Παλαμά

2016-10-23-titanios-dromos

13ος Τιτάνιος Δρόμος την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία Παλαμά...
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Μαντέ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 20 Οκτ. 2016 για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979631378  Αλέξης Μαντές.....

 

 

sigjrr

 

 

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου "Ηρώων των Αιθέρων".

2016-08-21-agwnas-aitherwn
.
Επικοινωνιακή υποστήριξη του αγώνα από τη Ραδιολέσχη.
 
Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στη μνήμη τριών νέων ανθρώπων, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρεντίνα και χάθηκαν στους αιθέρες εκπληρώνοντας επάξια το στρατιωτικό τους καθήκον. Ο υποσμηναγός Παρούσης Νικόλαος (04/11/1998 – Mirage 2000 Σκάλα Ωροπού), ο ανθυποσμηναγός Παρούσης Κωνσταντίνος (11/01/1996 – Α-7Η Μυρτώο Πέλαγος) και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου (11/02/2016 – Agusta Bell 212 Κίναρος) με τόπο καταγωγής την Τ.Κ. Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.
 
> Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων - αεροπλάνο ώρα 10:30 π.μ.
> Αγώνας 12.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. 
Εκκίνηση Ρεντίνα – Αεροπλάνο από το μνημείο των Πεσόντων 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 3.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 3000 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 1500 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 1500 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι αύριο 20/8/2016 το μεσημέρι για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
.
.
.
.
.
.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στην είσοδο του ιστορικού χωριού Ρεντίνα του Ν. Καρδίτσας, η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τριών παληκαριών των ενόπλων δυνάμεών μας που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος και κατάγονταν από τη Ρεντίνα. Του Πλοιάρχου Ελευθερίου Ευαγγέλου, του οποίου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, που έπεσε με ελικόπτερο Agusta Bell 212 στις 11/2/2016 στη νησίδα Κίναρος των Δωδεκανήσων κατά τη διάρκεια άσκησης, του Ανθυποσμηναγού Κωνσταντίνου Παρούση που έπεσε στις 11/01/1996 κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσης με αεροσκάφος Α-7Η Corsair στη θαλάσσια περιοχή του Πεδίου Βολής Καράβια στο Μυρτώο Πέλαγος και του Υποσμηναγού Νικολάου Παρούση που έπεσε στις 4/11/1998 με αεροσκάφος Mirage 2000 στη Σκάλα Ωρωπού λόγω βλάβης του πηδαλίου, έπειτα από απεγνωσμένες προσπάθειες να το οδηγήσει σε μη κατοικημένη περιοχή.
Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του 1ου Αγώνα Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων, με διαδρομή 12 χιλιομέτρων, στη μνήμη των τριών ανωτέρω αξιωματικών με τερματισμό στην πλατεία της Λουτροπηγής.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές για την παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Σε συνεργασία με τα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας καταφέραμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

 

 

sigjrr

 

 

random_04.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1232594
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.235.42.157