Κοπή πίτας 2023

2023-02-09-pita

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2022 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Το γραφείο γέμισε με μέλη του συλλόγου και ανταλλάξαμε ευχές για το σύλλογο, τις οικογένειες μας και ένα ευοίωνο, αποδοτικό και χαρούμενο νέο έτος.

Την πίτα μας ευλόγησε ο πατήρ Σεραφείμ Γιαβάζης.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Κατσίκης που κέρδισε το DMRAnyToneAT-D878UV, ο Δημήτρης Βογιατζής που του έτυχε η Κεραία Βάσης VHF/UHFMAASX-50N, ο Θωμάς Ντούλιας που πέτυχε την μία Κεραία Φορητού VHF/UHFSRH771 SMAF, ενώ την άλλη ο Θρασύβουλος Ράγκος και την οποία δώρισε στο σύλλογο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αυτούς που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και κωλυμάτων δεν το κατάφεραν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον ζαχαροπλάστη μας Δημήτρη Ράγκο, για την γευστικότατη βασιλόπιτα, από την οποία δεν έμεινε ούτε ψίχουλο.

 

 
 

sigjrr

 
 

Κοπή πίτας 2020

 

Με την παρουσία αρκετών μελών που δημιούργησαν μια ευχάριστη βραδιά και με τις ευλογίες του πατρός Θεόκλητου Δήμου (SY4BZA), έκοψε το βράδυ της Πέμπτης 30/1/2020 την πρωτοχρονιάτικη πίτας της η Ραδιολέσχη Καρδίτσας.
Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή, δημιουργική χρονιά με πολλές ραδιοερασιτεχνικές επιτυχίες, υγεία, χαρά, προκοπή και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα τρία δώρα της βασιλόπιτας ήταν ο Κουτσιαλίτης Γεώργιος (SY4CMG) που κέρδισε την κεραία αυτοκινήτου JETFON SG-7500 (προσφορά του καταστήματος Κων/νου Χριστοδούλου), ο Ντούλιας Θωμάς (SV4SLQ) που κέρδισε τον Δέκτη παγκοσμίας λήψεως TECSUN PL-600 και ο Παπούλιας Δημήτρης (SV4DDK) που κέρδισε έναν φορητό πομποδέκτη DMR AnyTone AT-D868UV.
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή πίτας 2020 - Πρόσκληση

 

 

2020-01-30-vasilopitaΚαλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου.
 
 
ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κοπή πίτας 2019

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας έκοψε σήμερα 31/1/2019 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Για το λόγο αυτό πολλά από τα μέλη της συγκεντρώθηκαν απόψε στα γραφεία του συλλόγου, για την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Πετρίλο Καρδίτσας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Δήμου (SY4BZA).
Ο Πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόσο σε συλλογικό όσο και οικογενειακό επίπεδο.
Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν ο Ζαχαρής Κωνσταντίνος (SV4RRJ) που κέρδισε τον δέκτη TECSUN PL-600, ο Παπούλιας Δημήτριος (SV4DDK) που κέρδισε την κεραία DIAMOND X-200, ο Νικηφόρος Βασίλειος (SV4SAT) που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη V/U, προσφορά του αγαπητού φίλου και μέλους του συλλόγου μας Κωνσταντίνου Χριστοδούλου (SV4IKA) με το γνωστό κατάστημα ON-AIR στη Λάρισα και ο Πετράνης Νικόλαος (SY4BBC) που κέρδισε μια δωρεάν μεταφορά-ανύψωση αξίας 50 ευρώ, από την Μεταφορική Κουτσιαλίτης Λάμπρος, προσφορά του μέλους του συλλόγου Κουτσιαλίτη Γεωργίου (SY4CMG).
Και για την ιστορία να σημειώσω ότι η γευστικότατη βασιλόπιτα την οποία επιμελήθηκε το μέλος του συλλόγου Θρασύβουλος Ράγκος (SV4JEJ), παρασκευάστηκε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Κωνσταντίνος Ράγκος, Ύδρας 7 στην Καρδίτσα.
 
 
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή πίτας 2019 - Πρόσκληση

 2019-01-31-pita
 

Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
 

sigjrr

 
 

Κοπή πίτας 2018 - Απονομή πτυχίων

 
Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αρκετών μελών, το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία του συλλόγου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και η επίδοση των Πτυχίων Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας Ραδιοερασιτεχνικών Σταθμών Ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που πέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου 2017. 
Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη για τη νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και μέλος του συλλόγου π. Θεόκλητος Δήμου τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό.
Οι τυχεροί της βραδυάς ήταν ο Τσέλιος Σταύρος που κέρδισε τον Δέκτη παγκόσμιας λήψης FM/AM/LW/SW/SSB Tecsun PL-600. ο Τσακμάκης Γεώργιος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη (χορηγία του Κων/νου Χριστοδούλου), ο Σιώμος Αλέξανδρος που κέρδισε μια μαγνητική κεραία αυτοκινήτου και ο Γάκης Χρήστος που κέρδισε μια Power Bank (χορηγία του Κων/νου Χριστοδούλου).
 
 
 
 
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή πίτας 2018 - Πρόσκληση

vasilopita-2015-550x267

 

Καλούνται  τα  μέλη  της  Ραδιολέσχης  Καρδίτσας,  στην  κοπή  της πρωτοχρονιάτικης  πίτας, την   Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής). Ταυτόχρονα θα γίνει και η επίδοση των Πτυχίων του Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας σταθμού ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου του 2017.
ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή πίτας 2017

2017-02-09-pita 

 

Το βράδυ της Πέμπτης 9-2-2017 στα γραφεία του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ραδιολέσχης Καρδίτσας για το 2017.
Πλήθος μελών παραβρέθηκαν στην ευχάριστη αυτή βραδιά, αντάλλαξαν ευχές και γεύτηκαν τη βασιλόπιτα που παρασκευάστηκε "δια χειρός Θρασύβουλου Ράγκου", μέλους του συλλόγου.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν πέντε που κέρδισαν τα τέσσερα δώρα του συλλόγου και το δώρο (φορητό πομποδέκτη VHF-UHF) του μέλους και χορηγού του συλλόγου Κώστα Χριστοδούλου (ιδιοκτήτη του καταστήματος επικοινωνιών On Air στη Λάρισα):
Μαντές Αλέξανδρος τον φορητό πομποδέκτη του συλλόγου,
Κοντοκώστας Κων/νος τον φορητό πομποδέκτη του Κ. Χριστοδούλου,
Σακελλαρίου Στέφανος τη μαγνητική βάση κεραίας,
Τσιγαρίδας Παναγιώτης, το εξωτερικό μεγάφωνο και
Ζαχαράκης Ηλίας την κεραία αυτοκινήτου.
Η συνέχεια δόθηκε στον εξωτερικό χώρο των γραφείων, στην ταβέρνα του Βλαχάκη με τα εξαιρετικά εδέσματα.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και του χρόνου πάλι όλοι μαζί.
 

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή πίτας 2017 – Πρόσκληση

vasilopita-2017Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).

Θα είναι χαρά μας να σας ανταμώσουμε ξανά. Ελπίζουμε και αυτή η Ραδιοσυνάντηση να φέρει εσωτερική ζεστασιά, για αμοιβαία συλλογική προσφορά.
Σας περιμένουμε όλους........!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή πίτας 2016 - Απονομή πτυχίων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η επίδοση των Πτυχίων Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας σταθμού ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου του 2015.
Πολλοί ραδιοερασιτέχνες - μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Καρδίτσας καθώς και ο Πρόεδρος με τον Ταμία του Ορειβατικού Χιονοδρομικού Ομίλου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο γνωστός Λαρισαίος έμπορος ραδιοερασιτεχνικού εξοπλισμού και μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ο οποίος και πρόσφερε τέσσερα (4) δώρα (εξωτερικό μεγάφωνο, μικρομεγάφωνο, 12μ. κάθοδο RG-213 και μία κεραία mobile VHF-UHF Nagoya) για τους τυχερούς της πίτας. Δώρο (βιβλίο) επίσης προσέφερε και ο πατήρ Ιωάννης Μάνταλος (SV4IMI). 
Στην κλήρωση που επακολούθησε για τα έξι (6) συνολικά δώρα, τυχεροί αναδείχτηκαν, ο π. Ιωάννης Μάνταλος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη του συλλόγου, η νέα ραδιοερασιτέχνης Τασιοπούλου Όλγα, η οποία είναι και η μικρότερη ραδιοερασιτέχνης στην Καρδίτσα, το εξωτερικό μεγάφωνο πομποδέκτη, ο Καλαντζής Βασίλειος το μικρομεγάφωνο, ο νέος ραδιοερασιτέχνης Σολούκος Αλέξανδρος το βιβλίο, ο επίσης νέος ραδιοερασιτέχνης Γαλάνης Παναγιώτης την κάθοδο και τέλος και πάλι νέος ραδιοερασιτέχνης ο Αντωνίου Κωνσταντίνος την κεραία αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια στην παρακείμενη ταβέρνα "τα εργατικά" ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον φαγοπότι, με το οποίο τελείωσε αυτή η ευχάριστη και χαρούμενη βραδιά.
Καλή ραδιοερασιτεχνική χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι εδώ με ακόμα περισσότερους νέους ραδιοερασιτέχνες.
 

 

 

sigjrr

 

 

random_22.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1232705
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.197.251.102