Ετήσιος Χορός 2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το γλέντι της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, το Σαββατόβραδο της 28ης Φεβρουαρίου 2015, στην ταβέρνα "Σ΄αναμμένα κάρβουνα". Αρκετά μέλη του συλλόγου συμμετείχαν και απόλαυσαν αυτή την ευχάριστη και κεφάτη βραδιά με τις μουσικές επιλογές που μας προσέφεραν ο Φώτης Πάπαρης (μπουζούκι), ο Αννίβας Παπαβασιλείου (κιθάρα) και ο Μάκης Σάλτας (μπαγλαμαδάκι). Στη μικρή λαχειοφόρο που υπήρχε τυχεροί αναδείχτηκαν η σύζυγος του Στέλιου Βασιλόγαμβρου που κέρδισε το πρώτο δώρο, mobile πομποδέκτη V-U (προσφορά του συλλόγου), ο Στέλιος Βασιλόγαμβρος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη (προσφορά του Κώστα Χριστοδούλου), ο κ. Θώδης που κέρδισε κόσμημα καρπού (προσφορά του Σωτήρη Καλογρούλη, SOTOS CENTER), ο Αλέξης Μαντές που κέρδισε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης (προσφορά του Σπύρου Αυγέρη), η Ελένη Σιαφάκα που κέρδισε το κόσμημα λαιμού (προσφορά του Σωτήρη Καλογρούλη, SOTOS CENTER), ο Σπύρος Αυγέρης που κέρδισε μια mobile κεραία V-U (προσφορά του SV4GEG), και ο Θωμάς Τασιόπουλος που κέρδισε μια 3μηνη ασφάλιση αυτοκινήτου (προσφορά του Ασφαλιστικού Πράκτορα Απόστολου Μπάτρα).
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε του χρόνου να γλεντήσουμε και πάλι όλοι μαζί.

 

 

sigjrr

 

 

Ετήσιος Χορός 2015 - Ανακοίνωση

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου στον ετήσιο χορό μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στην ταβέρνα "Σ' αναμμένα κάρβουνα", Δεληγιώργη 5 πλατεία Ακαδημίας. 24410-72229. 

Το μενού περιλαμβάνει:
1. Χοιρινή μπριζόλα, ή μπιφτέκι, ή κοτόπουλο.
2. Σαλάτα ανάμικτη (λάχανο, καρότο, μαρούλι) ανά 4 άτομα.
3. Τυρί φέτα ανά 4 άτομα.
4. Τζατζίκι ανά 4 άτομα.
5. Κολοκυθάκια σκορδαλιά ανά 4 άτομα.
6. Κρασί Καραμήτρου, λευκό, ροζέ ή κόκκινο.
7. Μπύρα.
8. Αναψυκτικά.
Τιμή κάρτας 15 ευρώ.
Τα ποτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της κάρτας.
Το κατάστημα διαθέτει ζωντανή μουσική με λαϊκορεμπέτικη ορχήστρα.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση γιατί τυχόν αδιάθετα τραπέζια θα διατεθούν σε πελάτες του καταστήματος.

Ώρα προσέλευσης 9 μ.μ.
 

=== === ===

 

 

sigjrr

 

 

Ετήσιος Χορός 2009

Στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής την 1 Μαρτίου 2009 διοργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, σε ένα μικρό μα πολύ ζεστό “κουτουκάκι” στο κέντρο της πόλης μας. Η όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, η αποκριάτικη διακόσμηση, οι καταπληκτικές φωνές του Γιώργου και της Κατερίνας, που συνόδευαν την λαϊκή κομπανία, σε συνδυασμό με το πλούσιο φαγητό και το πιοτό, μας έφεραν αμέσως στο κέφι και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Περισσότερα...

Ετήσιος Χορός 2008

Επιτυχία που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη σημείωσε ο χορός της Ραδιολέσχης Καρδίτσας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008. Το “Βαρελάδικο του Διογένη” στον περιφερειακό της Καρδίτσας, ένα φανταστικό ρεμπετάδικο, γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση.

Περισσότερα...

Ετήσιος Χορός 2008 - Ανακοίνωση

Ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 9:30 το βράδυ στο κέντρο το “ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ του ΔΙΟΓΈΝΗ” (στον Περιφερειακό της Καρδιτσομάγουλας ).
Χορός και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, πλούσια λαχειοφόρος αγορά με την ευγενική υποστήριξη των μεγάλων χορηγών μας.
Σας περιμένουμε όλους ,
73, Το ΔΣ

 

 

sigjrr

 

 

Ετήσιος Χορός 2007 - Ανακοίνωση

Ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 9:30 το βράδυ στο κέντρο το “ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ του ΔΙΟΓΈΝΗ” (στον Περιφερειακό της Καρδιτσομάγουλας ).
Χορός και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, πλούσια λαχειοφόρος αγορά με την ευγενική υποστήριξη των μεγάλων χορηγών μας.
Σας περιμένουμε όλους ,
                                          73,

SV4DDK

 

 

sigjrr

 

 

random_07.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1232579
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.230.128.106