4ος Πλαστήριος Δρόμος

2019-04-14-plastirios-1

 
Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του, ζητήθηκε από το Δήμο η συνδρομή του συλλόγου μας.
Για το λόγο αυτό, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα καλύψει επικοινωνιακά τον αγώνα, με σταθμούς ασυρμάτου που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, ενημερώνοντας το κέντρο για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός συμβεί.
Κατόπιν τούτου καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 8/4, ώστε να γίνει έγκαιρα ο σχεδιασμός.
Οι ώρες που θα απασχοληθούν είναι από 08:00 το πρωί μέχρι 12:00 (το αργότερο) το μεσημέρι.
 
.........................
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, με συμμετοχή 2.100 περίπου δρομέων. Περιλάμβανε 3 διαδρομές, 1000, 5000 και 10000 μέτρων. 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Δήμου Καρδίτσας, συμμετείχε στην υποστήριξη του αγώνα, παρέχοντας τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για το λόγο αυτό στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, κέντρο επικοινωνιών και σε συνεργασία με τη Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, έγινε διασπορά των διατιθέμενων μελών κατά μήκος της διαδρομής, σε σταθερά σημεία ή εποχούμενοι, ώστε να υπάρχει διαρκής επιτήρηση και επικοινωνία.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, τόσο για την οργάνωση, όσο και για την υποστήριξή του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, αλλά και της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας και της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας, που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα.
 
 
 2019-04-14-plastirios-2
 
 

sigjrr

 
 

3ος Πλαστήριος δρόμος

2018-05-20-3os-plastirios

 
3ος Πλαστήριος δρόμος - ανακοίνωση
Ανακοινώνεται στα μέλη που θα συμμετάσχουν στην υποστήριξη του αγώνα, ότι θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 7:50 το πρωί στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να γίνει η ενημέρωση από την Τροχαία και εν συνεχεία να τοποθετηθούν στις θέσεις τους. 
Επίσης τα μέλη που θα επιφορτιστούν με την εγκατάσταση του κέντρου επικοινωνιών του αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία από τις 7:00.
 
-------
 
Ο 3ος Πλαστήριος δρόμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20/5/2018 στην Καρδίτσα. Ένας αγώνας που τείνει να γίνει θεσμός και στον οποίον φέτος συμμετείχαν 1500 περίπου αθλητές κάθε ηλικίας.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας για ακόμη μία φορά ήταν εκεί για να παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών, σχεδίασε και οργάνωσε την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανένα συμβάν.
Η άψογη συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και τις εθελοντικές οργανώσεις Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και Παράρτημα Καρδίτσας της Ε.Ο.Δ., δημιούργησαν ένα δίχτυ ασφάλειας του αγώνα, με άριστα αποτελέσματα.
Να μεταφέρω εδώ τις ευχαριστίες του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, αλλά και του Υποδιοικητή του Τ.Τ.Καρδίτσας, Αστυνόμου Β' κ. Τηλέμαχου Σωτηρόπουλου για την άριστη συνεργασία και την επιτυχή έκβαση του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών ευχαριστεί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και των άλλων συλλόγων που συνεργαστήκαμε, για την συνδρομή τους στην επίτευξη της άρτιας επικοινωνιακής κάλυψης του αγώνα, που έτυχε πολλών θετικών σχολίων και από αθλητές και από επισκέπτες.
 
 
 Συνέντευξη τύπου για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 
 3ος Πλαστήριος Δρόμος - Εκκίνηση και τερματισμός 10.000 μέτρα
 
 
 
 Εκκίνηση για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο - 5.000 μέτρα
 
 
 
 3ο Πλαστήριος Δρόμος - 1.000 μέτρα για παιδιά
 
 
 
 Απονομές 5.000 και 10.000 μέτρων στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 

sigjrr

 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος

 

 2017-05-21-2os-plastirios
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 800, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στην Καρδίτσα, ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος, Στην κυριολεξία μιλάμε για τέσσερεις δρόμους, 1000 μ. για παιδιά, 2000 μ για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, 5000μ. και 10000μ.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας σε συνεργασία με την Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ανέλαβαν την επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής αλλά και την ασφαλή έκβασή της. Υπό τον γενικό συντονισμό του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας καταφέραμε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια και χωρίς κανένα απρόοπτο.
Η Επιτροπή Εκτάκτων Αναγκών της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ευχαριστεί όλα τα μέλη της Ραδιολέσχης και φίλους της Λέσχης 4Χ4 και της ΕΟΔ που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας 10 χλμ …
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας στην πόλη …
 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος - Ανακοίνωση

 2017-05-21-2os-plastirios
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Από το Δήμο Καρδίτσας λάβαμε έγγραφη ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, με την οποία ζητείται η συνεργασία μας κατά την διεξαγωγή του.
Η συνεισφορά του συλλόγου μας έγκειται, όπως και στον 1ο αγώνα, στην παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης κατά μήκος της διαδρομής για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 1752017, ώστε να οριστούν τα σημεία τοποθέτησής τους. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και οι τοποθετήσεις, θα γνωστοποιηθούν στο Τμήμα Τροχαίας που θα έχει το συντονισμό και την ευθύνη της ασφάλειας του αγώνα. 
 Εννοείται ότι μετά τη γνωστοποίηση αυτή, τα σημεία τοποθέτησης είναι δεσμευτικά για το σύλλογο.
Παναγιώτης Μανώλης (SV4GEG)
Έφορος ΟΕΑ
 
 
 ........
 
 
Την Κυριακή 21 Μαΐου ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος - Αναλυτικά η προκήρυξη
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 14:15
 
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ, 2000μ. για ΑμεΑ( με καρότσι) και 1000μ. για παιδιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων λαϊκού μαζικού Αθλητισμού και υπεραποστάσεων, καθώς και του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Μα'ί'ου 2017. 
Τόπος διεξαγωγής: 10 χλμ. : Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική)
5 χλμ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας.
2000μ για ΑμεΑ(με καρότσι): Αφετηρία Ταυρωπού (Υδατόπυργος) και μέσω Καραϊσκάκη - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
1000μ για παιδιά: Αφετηρία Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και μέσω - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
Αξίζει να επισημάνουμε πως η διαδρομή στα 5χλμ και 10χλμ, προσφέρεται για καλές επιδόσεις και νέα ρεκόρ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ 
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Οι συµµετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαµβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εµπεριέχει η συµµετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζηµιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δροµέας συµµετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και µε δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συµµετοχής του όσον αφορά σε θέµατα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα. 
Η υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συµµετοχής για τους ανήλικους εµπεριέχει και υπεύθυνη δήλωση του γονέα προκειµένου να δοθεί η συναίνεσή του, για τη συµµετοχή στον αγώνα και η ακριβής ηµεροµηνία γέννησης του δρομέα .
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυµατισµού, ζηµιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που µπορεί να υποστεί συµµετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 
Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ό,τι τυχόν παρουσιαστεί. 
Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, μπλουζάκια και δίπλωμα στον τερματισμό. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες θα σχηματιστούν ανά δεκαετία. Στον αγώνα των 1000μ θα δοθούν κύπελλα στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια. Η συμμετοχή στα 1000μ θα είναι για παιδιά ως 12 χρονών. 
Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, στους άλλους δύο μετάλλιο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Για ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. Επιβεβαίωσης 6984993437 έως και τη Δευτέρα 15/05/2017.
Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής (για παιδιά και ΑμεΑ) δύο (2) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για τους αγώνες 10χλμ και 5χλμ δεν θα γίνουν εγγραφές πριν την έναρξή τους, λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτ. Αντωνίου, καθώς και στον Πρόεδρο του ΣΔΚ κ. Βησσάρη Ζησόπουλο στα τηλ.: κ.Αντωνίου: 6973987593 κ. Ζησόπουλος: 6984993437
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 
Οι συμμετέχοντες δρομείς θα βρίσκονται 2 ώρες πριν την εκκίνηση στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα γίνει η μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης με λεωφορείο και με ευθύνη του Δήμου Καρδίτσας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
09:00 π.μ. Ο αγώνας 1000μ για παιδιά 
09:10 π.μ Ο αγώνας 2000μ για ΑμεΑ (με καρότσι)
10.00 π.μ. Ο αγώνας 5χλμ
10.30 π.μ. Ο αγώνας 10 χλμ
ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 
Εθελοντές θα προσέχουν τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα τα παίρνουν οι δρομείς μετά τον τερματισμό.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΝΔΡΩΝ
1η έως 19 ετών
2η 20 έως 29
3η 30 έως 39
4η 40 έως 49
5η 50 έως 59
6η 60+ 
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η έως 19 ετών
2η από 20 έως 39 ετών 
3η 39+ 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους (ΔΩΡΕΑΝ)
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. 
Ο Πλαστήριος Δρόμος θα πραγµατοποιηθεί την ηµέρα που έχει οριστεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωµα ο Δήμος Καρδίτσας να αποφασίσει την αναβολή ή την ακύρωση του αγώνα. 
Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωµα σε ολική ή µερική αποζηµίωση για το λόγο αυτό.
Ο γονέας – κηδεµόνας µπορεί να παραλάβει τον αριθµό συµµετοχής του παιδιού του, µε την επίδειξη αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης).Σε περίπτωση παραλαβής αριθµού από άλλον εκπρόσωπο, απαιτείται εξουσιοδότηση από το γονέα-κηδεµόνα και η επίδειξη της αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης του εκπροσώπου. 
Όροι Συµµετοχής την ηµέρα του Αγώνα: 
Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών και του προσωπικού της διοργάνωσης. 
Ο αριθµός συµµετοχής είναι προσωπικός και δεν µεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δροµέα σε καµιά περίπτωση. 
Οι συµµετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από τους διοργανωτές του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθµού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. 
Η πρόσβαση στη διαδροµή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερµατισµού δεν επιτρέπεται σε καµιά περίπτωση σε µη εγκύρως εγγεγραµµένους δροµείς (άτοµα χωρίς εµφανή έγκυρο αριθµό συµµετοχής).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 10χλµ. έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.30). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 5χλµ έχει οριστεί στα 60 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα( 10:00 ). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 1000µ. για παιδιά έχει οριστεί στα 15 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:00).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου για τα ΑµεΑ 2000µ. έχει οριστεί στα 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:10). 
Όσοι δρομείς δεν καταφέρουν να τερµατίσουν µέσα στα ανωτέρω όρια, οφείλουν να ελευθερώσουν τις διαδροµές του αγώνα, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόµιο και σε περίπτωση που επιθυµούν να συνεχίσουν, να αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Η συµµετοχή στον αγώνα σηµαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων. 
Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς με νεότερη ανακοίνωσή μας.
 

13ος Τιτάνιος δρόμος στον Παλαμά

2016-10-23-titanios-dromos

13ος Τιτάνιος Δρόμος την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία Παλαμά...
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Μαντέ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 20 Οκτ. 2016 για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979631378  Αλέξης Μαντές.....

 

 

sigjrr

 

 

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου "Ηρώων των Αιθέρων".

2016-08-21-agwnas-aitherwn
.
Επικοινωνιακή υποστήριξη του αγώνα από τη Ραδιολέσχη.
 
Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στη μνήμη τριών νέων ανθρώπων, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρεντίνα και χάθηκαν στους αιθέρες εκπληρώνοντας επάξια το στρατιωτικό τους καθήκον. Ο υποσμηναγός Παρούσης Νικόλαος (04/11/1998 – Mirage 2000 Σκάλα Ωροπού), ο ανθυποσμηναγός Παρούσης Κωνσταντίνος (11/01/1996 – Α-7Η Μυρτώο Πέλαγος) και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου (11/02/2016 – Agusta Bell 212 Κίναρος) με τόπο καταγωγής την Τ.Κ. Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.
 
> Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων - αεροπλάνο ώρα 10:30 π.μ.
> Αγώνας 12.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. 
Εκκίνηση Ρεντίνα – Αεροπλάνο από το μνημείο των Πεσόντων 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 3.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 3000 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 1500 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 1500 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι αύριο 20/8/2016 το μεσημέρι για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
.
.
.
.
.
.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στην είσοδο του ιστορικού χωριού Ρεντίνα του Ν. Καρδίτσας, η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τριών παληκαριών των ενόπλων δυνάμεών μας που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος και κατάγονταν από τη Ρεντίνα. Του Πλοιάρχου Ελευθερίου Ευαγγέλου, του οποίου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, που έπεσε με ελικόπτερο Agusta Bell 212 στις 11/2/2016 στη νησίδα Κίναρος των Δωδεκανήσων κατά τη διάρκεια άσκησης, του Ανθυποσμηναγού Κωνσταντίνου Παρούση που έπεσε στις 11/01/1996 κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσης με αεροσκάφος Α-7Η Corsair στη θαλάσσια περιοχή του Πεδίου Βολής Καράβια στο Μυρτώο Πέλαγος και του Υποσμηναγού Νικολάου Παρούση που έπεσε στις 4/11/1998 με αεροσκάφος Mirage 2000 στη Σκάλα Ωρωπού λόγω βλάβης του πηδαλίου, έπειτα από απεγνωσμένες προσπάθειες να το οδηγήσει σε μη κατοικημένη περιοχή.
Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του 1ου Αγώνα Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων, με διαδρομή 12 χιλιομέτρων, στη μνήμη των τριών ανωτέρω αξιωματικών με τερματισμό στην πλατεία της Λουτροπηγής.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές για την παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Σε συνεργασία με τα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας καταφέραμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

 

 

sigjrr

 

 

"Ημέρες ποδηλάτου" 17 Απριλίου 16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Επειδή ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος που διεξήχθη σήμερα, αποτελεί πλέον παρελθόν, καιρός να προετοιμαζόμαστε και για τα επόμενα.
Την Κυριακή 17-4-2016 στις 11.30 το πρωί, ο Δήμος Καρδίτσας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ημέρες ποδηλάτου" που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, θα πραγματοποιήσει ποδηλατοδρομία με την εξής διαδρομή: Κεντρική πλατεία – οδός Μπλατσούκα – οδός Φαναρίου – βόρεια περιφερειακή οδός – οδός Ταυρωπού – οδός Αλευάδων – οδός Ολύμπου – οδός Κουμουνδούρου – Κεντρική πλατεία.
Για την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ραδιολέσχης Καρδίτσας.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη να δηλώσουν, οπωσδήποτε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 14-4-2016, την συμμετοχή τους στην ομάδα που θα καλύψει τον αγώνα.
Επειδή η διαδρομή πραγματοποιείται εντός της πόλης και υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις, χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα απ' ότι στον Πλαστήριο Δρόμο, δεδομένης μάλιστα και της πιθανής απουσίας της Λέσχης 4Χ4 σε άλλη εκδήλωση.
Παρακαλούμε για την μαζική συμμετοχή.
 
========================================
 
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στην Καρδίτσα οι εκδηλώσεις "Ημέρες ποδηλάτου", με την ποδηλατοδρομία στην οποία συμμετείχαν 803 ποδηλάτες, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.
Από νωρίς το πρωί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ήταν εκεί για να στήσουν τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, ώστε να υπάρχει επικοινωνία με όλα τα σημεία της διαδρομής και να εξασφαλιστεί η επιτυχής και ασφαλής διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας. Συνολικά 18 μέλη του συλλόγου, 1 στο κέντρο επικοινωνιών που στήθηκε στην πλατεία και 17 τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος της διαδρομής, παρείχαν πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της ποδηλατοδρομίας.
Με τη συνδρομή της Τροχαίας Καρδίτσας, μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας, δημιουργήθηκε ένα δίχτυ προστασίας που είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή έκβαση της ποδηλατοδρομίας.

 

 

sigjrr

 

 

1ος Πλαστήριος Δρόμος

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ..!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
 
Την Κυριακή 10/4/2016 θα διεξαχθεί ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, στον οποίον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των υπευθύνων του Δήμου Καρδίτσας, αναμένεται συμμετοχή περισσοτέρων των χιλίων ατόμων.
Ήδη σημαντικοί αθλητές (170 περίπου) που πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Στην Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανατέθηκε η παροχή τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφάλεια των αθλητών.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 διαδρομές, 1.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.00 από την οδό Καραϊσκάκη περίπου στο ύψος με τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλιώτιδος (S/M Μασούτης), 5.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.30 από την επ. οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης, περίπου στο ύψος της συμβολής με την επ. οδό προς Κρύα Βρύση (Ξενοδοχείο Θεσσαλικό Γκράντ) και 10.000 μ. με εκκίνηση ώρα 11.00 από την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης - Μοσχάτου, περίπου στο ύψος του διυλιστηρίου του Συνδέσμου Ύδρευσης.
Επειδή η διαδρομή είναι αρκετά μεγάλη και το σημαντικότερο υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις οδών, απαιτείται σημαντικός αριθμός μελών ώστε να καλυφθεί επαρκώς η διαδρομή και να αποτραπεί κάθε πιθανό ατύχημα.
Για το λόγο αυτό ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, να δηλώσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7/4/2016 τη δυνατότητα συμμετοχής τους. 
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ, γιατί θα δοθούν τα ονόματα στην Τροχαία Καρδίτσας ώστε από κοινού να καταρτιστεί το διάγραμμα κάλυψης του αγώνα. Τα άτομα θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις υψηλού κινδύνου και ως εκ τούτου η παρουσία τους είναι δεσμευτική.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη θέση τους και τις συχνότητες επικοινωνίας, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
 
 =============================================
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Απριλίου 2016 με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και περιλάμβανε 3 διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε να καλύψει επικοινωνιακά τις διαδρομές του αγώνα ώστε αυτός να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια. Για το λόγο αυτό εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, σταθμός ασυρμάτου ως βάση και τοποθετήθηκαν κατά μήκος των διαδρομών 11 στατικοί σταθμοί και 3 κινητοί, καθώς και 7 σταθμοί της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας, κατά τρόπο ώστε να παρέχεται πλήρης επικοινωνιακή κάλυψη σχεδόν με κάθε σημείο της διαδρομής. Παράλληλα και με τους 3 σταθμούς της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο της "ΑΡΩΓΗΣ", δημιουργήθηκε ένα πλήρες δίκτυο προστασίας, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Καρδίτσας και τον συντονιστή του αγώνα για την άρτια τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη.

 

 

sigjrr

 

 

9ος Πανελλήνιος αγώνας δρόμου Δολόπων

 

2015-07-11-dolopwn

 
9ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΟΠΩΝ
ΣΜΟΚΟΒΟ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11-7-2015
 
Ο ΑΠΣ ΑΦΜΙΚΤΥΟΝΕΣ ως συνδιοργανωτής του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ) στον 9ο αγώνα δρόμου Δολόπων θα ήθελε να σας πληροφορήση: 
Ο αγώνας διεξάγεται μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, κατά μήκος του ποταμού Ονόχωνου, με εκκίνηση το χωριό Κέδρος και τερματισμό τα Λουτρά Σμοκόβου. Η απόσταση είναι 13.000 m σε άσφαλτο και η υψομετρική διαφορά τα 250 m
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΓΩΝΑΣ (1.000 m )
ΗΛΙΚΙΑ: παιδιά ηλικίας μέχρι και 15 ετών.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ : (έως 12) (12-15)
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 6:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μικρό πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
 
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ (13.000 m)
ΗΛΙΚΙΑ: άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 6:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία των ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΜΟΚΟΒΟΥ
 
ΑΓΩΝΑΣ (13.000 m)
ΗΛΙΚΙΑ: άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 7:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία των ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΜΟΚΟΒΟΥ
 
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ευχαριστούμε
 
Για το 
Τμήμα δρομέων
A.Π.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ( ΕΟΣΛΜΑΥ)
 
ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6979728069
 
 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 9ος Αγώνας Δρόμου Δολόπων, στην καθιερωμένη πλέον διαδρομή από τον Κέδρο μέχρι τα λουτρά Σμοκόβου. Μια ανηφορική διαδρομή 13 χιλιομέτρων δίπλα στο ποταμό Ονόχωνο. 
   Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, για 9η συνεχή χρονιά, ήταν εκεί για να καλύψει επικοινωνιακά τη διαδρομή του αγώνα, παρέχοντας έγκαιρη ενημέρωση για πιθανά συμβάντα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των δρομέων και η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μετά τον αγώνα στην πλατεία των λουτρών επακολούθησε γλέντι για τη διασκέδαση όλων όσων συμμετείχαν στον αγώνα.
 

Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Μυρίνη 27 & 28-06-2015

 2015-06-27-myrini

 

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου στο Πεδίο Προσγείωσης Μυρίνη Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2015.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα υποστηρίξει τις επικοινωνίες των αεροσκαφών με το control εδάφους.
 
==========
 
Δύο αγώνες απογειώνουν τον αεραθλητισμό στην Καρδίτσα
Πόλο έλξης του αεροπορικού αθλητισμού και ολόκληρης της αεροπορικής οικογένειας μετατρέπεται συν τω χρόνω το πεδίο προσγείωσης στη Μυρίνη Καρδίτσας. Η αξία του και τα οφέλη για την περιοχή μας αναδεικνύονται με τον καιρό, αν λάβει κανείς υπόψη τα στοιχεία που είναι στα χέρια των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης και Λειτουργίας του Πεδίου, σύμφωνα με το ειδικό βιβλίο καταγραφής των πτήσεων. Από τις 13 Φεβρουαρίου του 2014 που αδειοδοτήθηκε και τέθηκε ουσιαστικά σε λειτουργία μέχρι και το τέλος του ίδιου έτους, 127 αεροσκάφη επισκέφθηκαν το πεδίο της Μυρίνης, ενώ στους 5 μόλις πρώτους μήνες του 2015 (χειμερινούς μήνες και με αρκετές βροχοπτώσεις ),  κατέφθασαν 19 αεροσκάφη.
 Οι αιτήσεις της ΕΛΑΟ
 Το Πεδίο Προσγείωσης Μυρίνης είναι από τα λίγα ελεύθερα δημοτικά αεροδρόμια με διαχειριστή τον Δήμο Καρδίτσας. Θέτει πλέον επίσημα την Καρδίτσα στον αεροπορικό χάρτη της Ελλάδας και μάλιστα σε στρατηγική θέση, διότι βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και είναι εύκολα προσβάσιμο από πολλούς.
Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους που η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) συμπεριέλαβε την περιοχή μας, στο ετήσιο αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2015, με σκοπό να διεξαχθεί στις 27-28 Ιουνίου 2015 ένας από τους τρεις (3) Περιφερειακούς Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκάφων (ΥΠΑΜ) (οι άλλοι δύο διεξάγονται στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου και στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου), αλλά και στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 ένας από τους έξη (6) Περιφερειακούς Αγώνες Γενικής Αεροπορίας (οι υπόλοιποι διεξάγονται σε Κέρκυρα – 2 φορές, Πολύκαστρο, Τατόι, Μεσολόγγι ).
Ειδικά για το διήμερο του Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Γενικής Αεροπορίας της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ) στην αίτησή της προς τον Δήμο Καρδίτσας αναφέρει ότι θα αφιχθούν στην πόλη μας περίπου 10 αεροσκάφη και πληρώματα αθλητών, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Καρδίτσα, καθώς επίσης αναμένονται και πολλοί επισκέπτες που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Η Επιτροπή Διαχείρισης και Λειτουργίας του Πεδίου σε πρόσφατη συνεδρίαση της, αποφάσισε θετικά και στις δύο περιπτώσεις διεξαγωγής των αγώνων.
Διοργανωτές των αγώνων θα είναι οι αντίστοιχες Επιτροπές της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ) & η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας.
Fly In
 Το πρώτο Fly – in (συγκέντρωση στην οποία οι συμμετέχοντες και φίλοι του αεραθλητισμού φτάνουν αεροπορικώς) στο αεροδρόμιο Μυρίνης διοργανώθηκε από τον Δήμο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης λειτουργίας του, το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, με πρωτοφανή επιτυχία (συμμετοχή 72 αεροσκαφών από όλη την Ελλάδα).
Η Επιτροπή στη συνεδρίασή της συζήτησε το θέμα και είναι θετική ως προς την διοργάνωση ενός δεύτερου Fly-In με πιθανή ημερομηνία τις αρχές Σεπτέμβρη 2015.
Στόχος της επιτροπής και του Δήμου Καρδίτσας είναι το Fly – In να γίνεται σε μόνιμη ετήσια βάση με διοργανωτή τον Δήμο Καρδίτσας και σκοπό να αποτελέσει θεσμό και σημείο αναφοράς για την πόλη και το αεροδρόμιο Μυρίνης.
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
 
Παρασκευή 26-6-2015
14:00–19:00 : Άφιξη αεροσκαφών και δοκιμαστικές πτήσεις
 
Σάββατο 27-6-2015
08:00 : Άφιξη αθλητών στο αεροδρόμιο
08:30 : Τελετή έναρξης αγώνων
09:00 : Ενημέρωση αθλητών – πληρωμάτων Weight Shift
09:30 : Έναρξη αγώνων υπερελαφρών weght shift
13:30 : Έκδοση αποτελεσμάτων , ενστάσεις
13:30 : Επίδειξη μοντέλων
14:30 : Πτήσεις εθισμού – Δοκιμαστικές πτήσεις – Αφίξεις αεροσκαφών
 
Κυριακή 28-6-2015
08:00 : Άφιξη αθλητών στο αεροδρόμιο
09:00 : Ενημέρωση αθλητών – πληρωμάτων 3axis
10:00 : Έναρξη αγώνων υπερελαφρών 3axis
13:00 : Τέλος αγώνα – Έκδοση αποτελεσμάτων-ενστάσεις
13:00 : Πτήσεις επιδείξεων – πτήσεις εθισμού
15:00 : Τελετή λήξεις – Απονομή επάθλων
15:30 : Αναχωρήσεις αεροσκαφών
Πηγή:karditsanews.gr
 
.
Το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Μυρίνης Καρδίτσας ο ένας από τους τρεις Περιφερειακούς Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκάφων (ΥΠΑΜ) που διοργάνωσε η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος και η βροχή και η χαμηλή νέφωση το πρωί του Σαββάτου δεν επέτρεψε σε πολλά αεροσκάφη να πετάξουν προς την Μυρίνη, αλλά και οι τοπικές καταιγίδες και η χαμηλή νέφωση που έκαναν την εμφάνισή τους το απόγευμα της Κυριακής, ανάγκασε τους διοργανωτές να μην προχωρήσουν στην Β' φάση του αγώνα, ώστε να μπορέσουν να αποχωρήσουν έγκαιρα τα αεροσκάφη για τους προορισμούς τους και να μην εγκλωβιστούν εξαιτίας των νεφώσεων.
----
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 26-27-28/6/2015 ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΥΡΙΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗΣ
 

 

 

sigjrr

 

 

random_09.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
107913
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.236.47.240