"Ημέρες ποδηλάτου" 17 Απριλίου 16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Επειδή ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος που διεξήχθη σήμερα, αποτελεί πλέον παρελθόν, καιρός να προετοιμαζόμαστε και για τα επόμενα.
Την Κυριακή 17-4-2016 στις 11.30 το πρωί, ο Δήμος Καρδίτσας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ημέρες ποδηλάτου" που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, θα πραγματοποιήσει ποδηλατοδρομία με την εξής διαδρομή: Κεντρική πλατεία – οδός Μπλατσούκα – οδός Φαναρίου – βόρεια περιφερειακή οδός – οδός Ταυρωπού – οδός Αλευάδων – οδός Ολύμπου – οδός Κουμουνδούρου – Κεντρική πλατεία.
Για την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ραδιολέσχης Καρδίτσας.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη να δηλώσουν, οπωσδήποτε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 14-4-2016, την συμμετοχή τους στην ομάδα που θα καλύψει τον αγώνα.
Επειδή η διαδρομή πραγματοποιείται εντός της πόλης και υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις, χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα απ' ότι στον Πλαστήριο Δρόμο, δεδομένης μάλιστα και της πιθανής απουσίας της Λέσχης 4Χ4 σε άλλη εκδήλωση.
Παρακαλούμε για την μαζική συμμετοχή.
 
========================================
 
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στην Καρδίτσα οι εκδηλώσεις "Ημέρες ποδηλάτου", με την ποδηλατοδρομία στην οποία συμμετείχαν 803 ποδηλάτες, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.
Από νωρίς το πρωί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ήταν εκεί για να στήσουν τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, ώστε να υπάρχει επικοινωνία με όλα τα σημεία της διαδρομής και να εξασφαλιστεί η επιτυχής και ασφαλής διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας. Συνολικά 18 μέλη του συλλόγου, 1 στο κέντρο επικοινωνιών που στήθηκε στην πλατεία και 17 τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος της διαδρομής, παρείχαν πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της ποδηλατοδρομίας.
Με τη συνδρομή της Τροχαίας Καρδίτσας, μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας, δημιουργήθηκε ένα δίχτυ προστασίας που είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή έκβαση της ποδηλατοδρομίας.

 

 

sigjrr

 

 

random_14.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1232537
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..100.25.40.11