1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ''Μενελαΐδας''

 

2014-07-05-dromos-menelaida

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 1ου αγώνα δρόμου «Μενελαΐδας» το Σάββατο 5/07/2014 από το πάρκο του Κέδρου στις 18:00 για τους μαθητές και τους περιπατητές και στις 18:30 από την πλατεία της Ανάβρας για τους δρομείς.

Η εκκίνηση για τους μαθητές θα γίνει από το πάρκο που βρίσκεται στην δυτική είσοδο και ο τερματισμός μετά από 1000 μ. στο πάρκο που βρίσκεται στην έξοδο του Κέδρου προς Καρδίτσα. Οι περιπατητές θα τερματίσουν μετά από 13 χλμ στην είσοδο των Λουτρών Σμοκόβου, καθώς και οι δρομείς μετά από 18.4 χλμ.

Υπενθυμίζουμε σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της αφετηρίας.

Στις 21.30 θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση και μουσική βραδιά προς τιμή των αθλητών και των επισήμων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη, το τοπίο ειδυλλιακό και η βατή κλίση του δρόμου διευκολύνει τους αθλητές, προσθέτει ενδιαφέρον και ανεβάζει το επίπεδο του συναγωνισμού.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής την Αθλητική Ένωση Λουτροπηγής, έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε ο αγώνας να είναι αντάξιος του κύρους και του πανελλήνιου χαρακτήρα του.

Τον αγώνα στηρίζουν ο Δήμος Σοφάδων, η ΠΕ Καρδίτσας, το ΕΒΕ Καρδίτσας, τα Λουτρά Σμοκόβου, η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων και το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ.

 

 

 

sigjrr

 

 

random_14.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235659
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.202.183.118