1ος Πλαστήριος Δρόμος

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ..!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
 
Την Κυριακή 10/4/2016 θα διεξαχθεί ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, στον οποίον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των υπευθύνων του Δήμου Καρδίτσας, αναμένεται συμμετοχή περισσοτέρων των χιλίων ατόμων.
Ήδη σημαντικοί αθλητές (170 περίπου) που πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Στην Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανατέθηκε η παροχή τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφάλεια των αθλητών.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 διαδρομές, 1.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.00 από την οδό Καραϊσκάκη περίπου στο ύψος με τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλιώτιδος (S/M Μασούτης), 5.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.30 από την επ. οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης, περίπου στο ύψος της συμβολής με την επ. οδό προς Κρύα Βρύση (Ξενοδοχείο Θεσσαλικό Γκράντ) και 10.000 μ. με εκκίνηση ώρα 11.00 από την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης - Μοσχάτου, περίπου στο ύψος του διυλιστηρίου του Συνδέσμου Ύδρευσης.
Επειδή η διαδρομή είναι αρκετά μεγάλη και το σημαντικότερο υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις οδών, απαιτείται σημαντικός αριθμός μελών ώστε να καλυφθεί επαρκώς η διαδρομή και να αποτραπεί κάθε πιθανό ατύχημα.
Για το λόγο αυτό ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, να δηλώσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7/4/2016 τη δυνατότητα συμμετοχής τους. 
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ, γιατί θα δοθούν τα ονόματα στην Τροχαία Καρδίτσας ώστε από κοινού να καταρτιστεί το διάγραμμα κάλυψης του αγώνα. Τα άτομα θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις υψηλού κινδύνου και ως εκ τούτου η παρουσία τους είναι δεσμευτική.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη θέση τους και τις συχνότητες επικοινωνίας, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
 
 =============================================
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Απριλίου 2016 με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και περιλάμβανε 3 διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε να καλύψει επικοινωνιακά τις διαδρομές του αγώνα ώστε αυτός να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια. Για το λόγο αυτό εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, σταθμός ασυρμάτου ως βάση και τοποθετήθηκαν κατά μήκος των διαδρομών 11 στατικοί σταθμοί και 3 κινητοί, καθώς και 7 σταθμοί της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας, κατά τρόπο ώστε να παρέχεται πλήρης επικοινωνιακή κάλυψη σχεδόν με κάθε σημείο της διαδρομής. Παράλληλα και με τους 3 σταθμούς της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο της "ΑΡΩΓΗΣ", δημιουργήθηκε ένα πλήρες δίκτυο προστασίας, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Καρδίτσας και τον συντονιστή του αγώνα για την άρτια τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη.

 

 

sigjrr

 

 

random_16.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1267875
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.222.64.76