Πρόσκοποι & Jamboree on The Air (JOTA) 2009

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτ 2009 οι πρόσκοποι έχουν δώσει ένα παγκόσμιο ραντεβού μέσω του JOTA (Jamboree On The Air) και JOTI (jamboree On The Internet).
Το Jamboree On The Air (JOTA) είναι μια παγκόσμια προσκοπική συνάντηση στον “Αέρα”. Χιλιάδες πρόσκοποι από περισσότερες από 216 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο συναντιούνται στα ραδιοκύματα και συνομιλούν μεταξύ τους.

Την Κυριακή 18 Οκτ 2009, 21 Πρόσκοποι της πόλης μας επισκέφτηκαν την Ραδιολέσχη Καρδίτσας, μετά από συνεννόηση, για την διενέργεια του Jamboree On The Air (JOTA). Με μεγάλη μας χαρά, πέντε μέλη του συλλόγου, βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Όλα τα παιδιά μίλησαν “ασύρματα” με συναδέλφους τους από άλλα μέρη της Ελλάδας και ένοιωσαν την χαρά της επικοινωνίας. Έγιναν ένα σώμα και οι “κραυγές” τους ακούστηκαν δυνατά στον αέρα.
Μετά από μια σύντομη ενημέρωση για την Ραδιολέσχη και τον ραδιοερασιτεχνισμό, τους μοιράστηκαν ενθύμια καθώς και η υπόσχεση μεγαλύτερης ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε ραδιοερασιτεχνικά θέματα. 

 

 

sigjrr

 

 

random_31.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235442
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.235.130.73