Συντήρηση επαναλήπτη RU4 (Ιούνιος 2013)

Προγραμματισμένη συντήρηση στον επαναλήπτη RU4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 μέλη κυρίως της τεχνικής ομάδας του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, τα χαράματα της Κυριακής, πολυμελής ομάδα, αποτελούμενη από τους SV4DDK Δημήτρη, SV4DDM Σπύρο, SV4GDE Δημήτρη, SV4GEG Παναγιώτη, SV4IKA Κωνσταντίνο, SV4IMA Σπύρο, SV4IMO Μάκη, SV4IMY Σάκη, SV4LBS Χριστόφορο, SV4LBX Γιώργο, SV4QQA Ηλία, SY4AIG Λάμπρο, SY4AII Θανάση, SY4AIK Παναγιώτη, SY4AIL Κωνσταντίνο, SY4AIM Αλέξανδρο, SY4AIO Σωτήρη, καθώς και πολλά άλλα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Λέσχης 4Χ4 με την βοήθεια τετρακίνητων οχημάτων, μετά από μια στάση για καφέ και πρωινό στο Μουζάκη, ανέβηκε έως τους πρόποδες του όρους Βουτσικάκι σε υψόμετρο 1600 μέτρα περίπου.

Τα εύκολα πέρασαν και τα δύσκολα άρχισαν.  Η ομάδα, εκτός των απαραίτητων τεχνικών μέσων σε ορειβατικά σακίδια,   με τον κατάλληλο για τις συνθήκες ατομικό εξοπλισμό αναρριχήθηκε πάνω στην κορυφή του όρους Βουτσικάκι, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση του επαναλήπτη RU4 του Συλλόγου, σε υψόμετρο πάνω από 2.100 μέτρα μεταφέροντας  ηλιακά πάνελ και τα νέα έξη(6) δίβολτα στοιχεία.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια έγιναν οι αντικαταστάσεις των παλαιών συσσωρευτών με τα νέα δίβολτα στοιχεία καθώς και ηλιακών πάνελ. Έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την  απρόσκοπτη λειτουργία του επαναλήπτη φωνής RU4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. Μετά το μεσημέρι οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και η ομάδα με εμφανή τα σημάδια της κούρασης αλλά και της ικανοποίησης από την επιτυχημένη προσπάθεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Μετά από μια “σωματική άσκηση”  μια απλή δεξίωση είναι υποχρεωτική.!!  Έτσι μια στάση στον  “Άγιο Νικόλαο”  σε υψόμετρο 1500 μέτρων περίπου ήταν επιβεβλημένη.  Ο Παναγιώτης και ο Χριστόφορος φρόντισαν να είναι έτοιμα ψητά και μπύρες.

Μία ακόμη δύσκολη αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παράλληλα μια μοναδική ραδιοερασιτεχνική και ορειβατική εμπειρία. Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα που δούλεψε με γνώμονα μόνο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Πολλά 73 σε όλους σας και καλές επαφές από το δίκτυο των επαναληπτών μας !!!

 

 

sigjrr

 

 

random_26.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1267889
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.222.64.76