Μαθήματα πρώτων βοηθειών Ε.Ε.Σ.

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κάθε Πέμπτη στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας.
01 Δεκεμβρίου 2014


Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας να φανεί χρήσιμος στους πολίτες του Νομού Καρδίτσας σας κάνει γνωστό ότι παραδίδονται μαθήματα πρώτων βοηθειών σε κάθε ενδιαφερόμενο του Νομού. Επειδή τα ατυχήματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας οι γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών είναι εξαιρετικά χρήσιμες για όλους τους πολίτες κάθε ηλικίας. Συνεργαζόμαστε με υπηρεσίες, φορείς, σχολεία και οργανωμένες ομάδες ατόμων.
Την επιστημονική και οργανωτική ευθύνη των μαθημάτων την έχει η εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Τα μαθήματα διαρκούν 14 ώρες.
Χορηγείται Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 24410-76761.

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Αντωνόπουλος

============================

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κάθε Πέμπτη στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), διοργανώνει μαθήματα πρώτων βοηθειών, που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 16:00 και θα συνεχιστούν για τις επόμενες τρείς Πέμπτες και ώρες 16:00 μέχρι 19:00.
Όσα μέλη του συλλόγου ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν παρακαλούνται να απευθυνθούν στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. και να δηλώσουν συμμετοχή.

========================================

 

 

sigjrr

 

 

random_12.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1279112
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.192.94.177