Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

 

 2015-09-04-pantopwleio

 

Συναυλία την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο:
Όλοι μαζί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας
Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με πρωτοβουλία του Δήμου και την εθελοντική συμμετοχή πολλών Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών.
“Εισιτήριο” γι' αυτή την μοναδική “μουσική παράσταση για συμπαράσταση” θα είναι η προσφορά τροφίμων και ειδών υγιεινής - καθαριστικών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας που έχει στόχο να στηρίζει αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους. 
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου είναι:
Τρόφιμα
Λάδι /ρύζι/Όσπρια
Ζάχαρη/Αλεύρι/ Ζυμαρικά
Δημητριακά/Μαρμελάδα/Μπισκότα/Φρυγανιές
Κονσέρβες
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/Καφές/ Τσάι
Είδη Προσωπικής Υγιεινής/Καθαριστικά
Οδοντόκρεμα
Σαμπουάν
Υγροσάπουνο
Υγρό καθαρισμού πιάτων
 
=======================
 
   Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ 4 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, η συναυλία με Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, αφού το "εισιτήριο" για την είσοδο ήταν μια σακούλα με κάποια είδη διατροφής, καθαριότητας, ατομικής υγιεινής, κλπ.
   Η Ραδιολέσχης Καρδίτσας ανταποκρίθηκε, αν και πολύ καθυστερημένα λάβαμε γνώση, και συγκέντρωσε από μέλη ένα χρηματικό ποσό που διατέθηκε για την αγορά ειδών που έχει ανάγκη το κοινωνικό παντοπωλείο. Δεκαέξι σακούλες με τρόφιμα, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής και καθαρισμού, παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του συλλόγου, το βράδυ πριν την συναυλία, στους υπευθύνους του Δήμου Καρδίτσας, συμβάλλοντας κι εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις, στο σκοπό αυτό.
   Ελπίζουμε στο μέλλον σε παρόμοια εκδήλωση να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, ώστε η συνεισφορά μας να είναι μεγαλύτερη.

 

 

sigjrr

 

 

random_27.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1267809
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.222.64.76