Δραστηριότητες μηνός Οκτωβρίου.

Ενημέρωση προς τα μέλη και φίλους της Ραδιολέσχης Καρδίτσας SZ4KRD από την επιτροπή QSL.
Για τον ερχόμενο μήνα η επιτροπή QSL προτίθεται να οργανώσει την συμμετοχή του συλλόγου μας στις παρακάτω δραστηριότητες: 
1. Την συμμετοχή μας στο CQ WW Contest 2017 (28-29/10-2017) μ ε τόπο διεξαγωγής τα γραφεία του συλλόγου μας. 
2.Την διεξαγωγη ενος 24ώρου DXpedition στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στο Κόκκινο Νερό με προσωπικό εξοπλισμό και έξοδα των μελων που θα δηλωσουν συμμετοχη (η ημερομηνία θα συζητηθεί), χρησιμοποιώντας το διακριτικό SZ4KRD/P
Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούνε να λάβουν μέρος θα πρέπει έως τις 15 Οκτώβριου να δηλώσουν συμμετοχή του.
Μέχρι στιγμής η επιτροπή QSL είναι συνεργασία με μέλη που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον. 
Κάθε πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου η επιτροπή QSL (Αδάμος Ιωάννης, Αδάμος Κωνσταντίνος, Γαλάνης Παναγιώτης) είναι διαθέσιμη να συζητήσει τις προτάσεις σας και να σας παρουσιάσει και τις σκέψεις της. 
Με αυτό τον τρόπο θα κάνουμε των προγραμματισμό των δραστηριοτήτων έτσι ώστε η επιτροπή QSL να τον παρουσιάσει στις 5 Οκτώβριου στο Δ.Σ για επικύρωση.
Ως έφορος της επιτροπής QSLS νιώθω την ηθικη υποχρεωση να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ του συλλόγου υπό την προεδρία του SV4DDM Αυγέρη Σπυρίδωνος για την στήριξη τους καθώς και τα μέλη της επιτροπή QSL: SV4RTG Αδάμο Κωνσταντίνο και SV4RXA Γαλάνη Παναγιώτη διότι μέχρι στιγμής από την ανάληψη των καθηκόντων αυτών έχουν φέρει σε πέρας κάθε ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα. Μπορέσαμε και συνεργαστήκαμε ακόμη και από απόσταση (λόγο της δίμηνης απουσίας μου) και ήδη μου έχουνε παρουσιάσει και συζητήσαμε τις προτάσεις τους με πλάνο δραστηριοτήτων έως και τον Ιούλιο του 2018. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και για όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και συμμετείχαν ενεργά.
Για την επιτροπή QSL
Αδάμος Ιωάννης
SV4RRK
 
 

sigjrr

 
 
random_31.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1279266
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.192.94.177