Πρόσκοποι & J.O.T.A. 2017

J.O.T.A. (Jamboree-On-The-Air) Το Τζάμπορη των Αιθέρων  ... www.sep.org.gr
 
Το J.O.T.A. (Τζάμπορη των Αιθέρων ) είναι μια ετήσια δράση στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών.
Από την έναρξη του JOTA ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, είναι αρωγοί και συνεργάτες στην υλοποίηση και επιτυχία της δράσης, με συμμετοχές χιλιάδων μελών του Σ.Ε.Π. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά μέλη του Σ.Ε.Π., κυρίως μετά από συμμετοχή τους σε JOTA, έχουν γίνει αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες.
Το J.O.T.A πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και εφέτος θα υλοποιηθεί το 60ο JOTA στις 21 - 22 Οκτωβρίου 2017.
Μια συναρπαστική δράση που εστιάζει στην παγκόσμια δυναμική της Προσκοπικής Κίνησης. Πρόσκοποι και Οδηγοί ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιδέες, συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης. Με τη βοήθεια των αδειούχων ραδιοερασιτεχνών και τους ραδιοερασιτεχνικούς συλλόγους, έχοντας ως γνώμονα το παιδί να γνωρίσει όσο πιο βιωματικά γίνεται τη χρήση των ασυρμάτων και του φωνητικού αλφάβητου και να επικοινωνήσει με Προσκόπους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, είμαστε σίγουροι ότι και φέτος το JOTA θα είναι επιτυχημένο.
..........................
 
16 Οκτωβρίου
Jamboree on the air 21-22 Οκτωβρίου 2017
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από αίτημα τις Κεντρικής Διοίκησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις μας για μια ακόμη φορά τους Προσκόπους της περιοχής μας και μαζί θα υλοποιήσουμε το Jamboree on the air.
Όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετάσχουν στην δραστηριότητα αυτή παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τον Αδάμο Ιωάννη SV4RRK στο τηλ: 6987774119
 
 
23 Οκτωβρίου
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους (SV4DDM, SV4RRK, SV4GEG, SV4RTG, SV4RTC, SV4RXA,SY4CIO) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ένα μεγάλο μπράβο στους προσκόπους της Καρδίτσας που ήταν και οι πρωταγωνιστές της ημέρας.
Τα παιδιά χαρήκαν ιδιαίτερα την διαδικασία και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με άλλους προσκόπους από την Ελλάδα αλλά και με ραδιοερασιτέχνες από το εξωτερικό.
 
 
.

 

 

sigjrr

 

 

random_31.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1232557
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.95.233.107