Βουτσικάκι R4 - Κων/νος Βασιλάκος

 

Μια εικόνα της κατάστασης στο Βουτσικάκι μέσα από την κάμερα του Κωνσταντίνου, όπου φαίνονται και οι εγκαταστάστεις του επαναλήπτη R4 που ευχόμαστε να ανταποκριθεί σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δυστυχώς οι μπαταρίες του έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το προσδοκώμενο όριο ζωής τους. Η οικονομική δυνατότητα του συλλόγου δεν επιτρέπει την αντικατάστασή τους και δεν έχουμε λάβει κανενός είδους οικονομική βοήθεια από οιονδήποτε, παρά το γεγονός ότι χτυπήσαμε αρκετές πόρτες.

.

Ο χρήστης KonstantinosVasilakakosPhotography δημοσίευσε ένα βίντεο στην playlist Περιπέτιες στα βουνά… (https://www.facebook.com/watch/420779701287135/950143222567009/)

13 Δεκεμβρίου 2021 ·

Έτσι με βρήκε η ανατολή του άστρου μας στην κορυφή από το βουνό Βουτσικάκι στα 2154μ. Έχοντας φτιάξει μια τάφρο στο χιόνι όπου και έσκαψα στα 70 εκατοστά βάθος και με τον τοίχο που έφτιαξα έφτασε πάνω από το ένα μέτρο η τάφρος μου.

Εκεί μέσα κοιμήθηκα και το βράδυ έβγαζα φωτογραφίες. Αυτό που δεν υπολόγισα ήταν ότι θα έρθουν 3 ορειβάτες στην κορυφή. Ο ένας ανέβηκε μόνος του και οι άλλοι 2, πατέρας και γιος ανέβηκαν με ορειβατικό σκι και στη συνέχεια έκαναν κατάβαση στον Λάκο.

Η θέα που έχει η κορυφή είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Μπορείς στην κυριολεξία να δεις τις περισσότερες ψηλές κορυφές. Ειδικά όταν είναι χειμώνας με καθαρή ατμόσφαιρα κτλ..

Περιπέτειες στα βουνά: http://bit.ly/peripeties_sta_boyna

Ο Ορειβατικός μου εξοπλισμός: https://bit.ly/Oreivatikos_Exoplismos

YouTube: https://bit.ly/Konstantinos_Vasilakakos

Υποστηρίξτε την τέχνη μου εδώ:https://bit.ly/support_my_art

#Save_Agrafa #save_greek_mountains

 
 

sigjrr

 
 
random_21.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1243644
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.145.15.205