Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022

 

Εντυπωσιακή η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με ιδιαίτερα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η καθιερωμένη παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι καλές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την τελευταία διετία λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν είχαν πραγματοποιηθεί παρελάσεις, είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες Καρδιτσιώτες να κατέβουν από νωρίς στο κέντρο της πόλης  και να γεμίσουν τα πεζοδρόμια της οδού Καραϊσκάκη, όπου  παρουσία των επισήμων παρέλασαν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καρδίτσας, προσκόπων, οδηγών, του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού, του Λαογραφικού Ομίλου Καραγκούνα, των εθελοντικών οργανώσεων «Ραδιολέσχη», «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης» και «Λέσχης 4Χ4» της Καρδίτσας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας σε άψογους σχηματισμούς που καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας.

Σε δηλώσεις τους μετά το πέρας της παρέλασης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κω. Τσιάρας η βουλευτής κ. Ασ. Σκόνδρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κων. Νούσιος έδωσαν τις ευχές τους σε όλους τους Καρδιστιώτες για τη διπλή γιορτή και εξήραν τη γενναιότητα και την αυταπάρνηση με την οποία η πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας μας, καθώς και το διαχρονικό μήνυμα των αγώνων τους κάνοντας αναφορά και στην ανάγκη τερματισμού του πολέμου που εξελίσσεται στην Ουκρανία. 

Κ.Κ.

Πηγή: www.karditsalive.net

Η διέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην πόλη της Καρδίτσας.

https://www.facebook.com/1212035260/videos/2460806384051970/

 
 

sigjrr

 
 
random_06.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1243100
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.146.65.212