12η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

 

Ανοίγει τις πύλες της η 12η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας .

 Την Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια της 12ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας (12-17 Οκτ. 2012), στο χώρο των Καπναποθηκών, η οποία φέτος, σε ότι αφορά τους εκθέτες, είναι ανανεωμένη κατά 50%.

Θα συμμετέχουν 140 εκθέτες, και οι διοργανωτές, όπως τόνισαν σε συνέντευξη τύπου, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή, αν αναλογιστεί κανείς ότι πανελλαδικά δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος εκθέσεις σε ποσοστό 50 με 60% λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας
Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας με ανάδοχο την εταιρεία ALFA EXPO. Την έκθεση στηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας & ο Δήμος Καρδίτσας.

 Και φέτος στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις του νομού Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας ευρύτερα αλλά και όλης της Ελλάδας.

 Οι τομείς που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι:

 ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

 ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 ΔΟΜΗΣΗ – ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 Στην έκθεση επίσης συμμετέχουν φορείς από την Καρδίτσα και από όλη την Ελλάδα

 (Επιμελητήρια, Δήμοι και Περιφερειακές Ενότητες).

 Η έκθεση έχει ήδη εδραιωθεί ως η σημαντικότερη εμπορική διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας & κύριος σκοπός του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και φέτος είναι η διοργάνωση μιας έκθεσης η οποία να συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς για όλους όσους θα συμμετέχουν & όσους την επισκεφτούν.

 Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει με εντυπωσιακό περίπτερο, προβάλλοντας με έντυπο και ψηφιακό οπτικό υλικό τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α) του συλλόγου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Περιμένουμε τα μέλη του συλλόγου μας να επισκεφτούν την έκθεση και κατ’ επέκταση το περίπτερό μας.

  

Για το έντυπο …… κλικ εδώ

 

 

 

sigjrr

 

 

random_18.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1267825
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.222.64.76