"12ο Hamfest" - Larissa 2007 - Πέρας...

 Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η 12η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση , που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ε.Ρ.Θ.Ε. με τη συμμετοχή πολλών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα. 

Εντυπωσιακή, για μια ακόμη φορά, η συμμετοχή του συλλόγου μας, της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, καθώς στο χώρο της έκθεσης (Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας) εγκατέστησε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που έτυχε ιδιαίτερης προσοχής και απέσπασε τα πλέον κολακευτικά σχόλια από συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη της Ραδιολέσχης, πρόβαλαν με video, με φωτογραφικό υλικό, με αφίσες και πανώ τις συλλογικές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και κυρίως της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών και ανέδειξαν το νομό μας με τη διανομή έντυπου τουριστικού και πολιτιστικού υλικού, που παραχώρησε το τμήμα Πολιτισμού - Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας. Στο περίπτερο μοιράζονταν στους δικαιούχους και οι QSL κάρτες επαφών που αφορούσαν σε όλες τις πρόσφατες συλλογικές μας δραστηριότητες ( SY4A και SY4FD). Ανάρπαστα, κυριολεκτικά, έγιναν όλα τα παραδοσιακά εδέσματα, χωριάτικες πίτες, ντόπιο τσίπουρο και γλυκίσματα που προσφέρονταν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας οι οποίοι είχαν και την δυνατότητα να καταγράψουν στο βιβλίο επισκεπτών τις εντυπώσεις, τις ευχές και τις προτροπές τους.
Με ιδιαίτερη χαρά συναντήσαμε και υποδεχθήκαμε τους παλιούς μας φίλους αλλά και τους νέους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας που βρίσκουν σε κάθε Hamfest την ευκαιρία να συναντηθούν έστω και λίγες ώρες. Αξίζει να αναφέρουμε τις αξιόλογες παρουσίες (μερικές για πρώτη φορά) Συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Ήταν εκεί παρούσες , εκτός φυσικά από τη διοργανώτρια Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κεντρικής Ελλάδος, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών νομού Ημαθίας, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών νομού Σερρών, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και ο Σύλλογος Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών. Από το χώρο των καταστημάτων εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών και κεραιών διακρίναμε από την Αθήνα την ANKO A. E (αντιπροσωπεία της Kenwood ), τον Θοδωρή Αστυφίδη SV1HK με τις ιδιοκατασκευής κεραίες του, από την Λάρισα τους Κώστα Χριστοδούλου SV4IKA και Άρη Παυλίδη Τηλεπικοινωνίες, από την Θεσσαλονίκη τους Παύλο Μεϊμάρη SV2BFH και Κώστα Κανελλόπουλο SV2AEG, από τις Σέρρες τον Νίκο Μπερόβαλη και πολλούς ακόμη. Σε περίοπτη θέση με όμορφες παρουσίες και οι Εκδόσεις Ν. Κασίμη με το γνωστό περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, το δορυφορικό Home Satellite και το αποκαλυπτικό Top Secret.
Από την πλευρά μας, ευελπιστούμε, ότι και την επόμενη χρονιά, με την κατάλληλη υποστήριξη, θα έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να αναδείξουμε την Καρδίτσα και το Νομό μας στις Πανελλήνιες Ραδιοερασιτεχνικές Εκθέσεις που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα.

 

 

 

sigjrr

 

 

random_03.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1279170
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.192.94.177