"13ο Hamfest" - Larissa 2008 - Πέρας...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, η 13η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας με τη συμμετοχή πολλών ραδιοερασιτεχνών και Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και φίλων των ραδιοεπικοινωνιών. Η συμμετοχή της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, για ακόμη μία φορά, ήταν εντυπωσιακή. Το περίπτερο του Συλλόγου στο χώρο της συνάντησης (σκεπαστή αγορά Λάρισας) εξέπληξε ευχάριστα τους επισκέπτες, έτυχε ιδιαίτερης προσοχής και απέσπασε τα πλέον κολακευτικά σχόλια από ραδιοερασιτέχνες και επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Τα μέλη της Ραδιολέσχης με σχετικό φωτογραφικό υλικό, αφίσες και οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλονταν σε οθόνη, παρουσίασαν τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και κυρίως την πρόληψη δασικών πυρκαγιών. Σε άλλη οθόνη μεγάλων διαστάσεων το DVD της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας πρόβαλε τις ομορφιές του νομού και έδινε την ευκαιρία στους επισκέπτες να κάνουν νοερά ένα ταξίδι στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού μας. Παράλληλα το πλούσιο, τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου, έντυπο υλικό που παραχωρήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού – Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης αλλά και Δήμους του νομού έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο από τους επισκέπτες του περιπτέρου του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί η ηθική και υλική συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας που για δεύτερη χρονιά ήταν συνδιοργανώτρια στην όλη προσπάθεια της Ραδιολέσχης για την άψογη και πετυχημένη παρουσίαση του συλλόγου στην εκδήλωση. Ανάρπαστες έγιναν επίσης οι παραδοσιακές πίτες της Καρδίτσας και το ντόπιο τσίπουρο που προσφέρονταν στους επισκέπτες οι οποίοι είχαν και τη δυνατότητα να καταγράφουν τις εντυπώσεις τους στο βιβλίο επισκεπτών.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το τελευταίο απόκτημα του συλλόγου, το τετρακίνητο αυτοκίνητο που σταδιακά μεταμορφώνεται σε κινητή μονάδα επικοινωνιών που θα εξυπηρετεί τις ραδιοερασιτεχνικές ανάγκες του συλλόγου, αλλά και θα παρέχει τηλεπικοινωνιακή συνδρομή σε φορείς της πολιτείας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου ως Εθελοντική Οργάνωση ενταγμένη στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Ευελπιστούμε ότι και την επόμενη χρονιά ο σύλλογος με την κατάλληλη υποστήριξη των αρμοδίων φορέων θα είναι και πάλι σε θέση να αναδείξει και να προβάλει το Νομό μας στο πανελλήνιο.

 

 

sigjrr

 

 

random_31.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1260515
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.215.186.30