"14ο Hamfest" - Larissa 2009 - Πέρας...

Η 14η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, με τη συμμετοχή πολλών ραδιοερασιτεχνών και Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και πλήθους φίλων των ραδιοεπικοινωνιών.

 

 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, πιστή στους σκοπούς του καταστατικού της για την «πολιτιστική ανάδειξη και τουριστική προβολή του Νομού Καρδίτσας και των Δήμων του, σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο», με την ευγενική χορηγία και ηθική συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας, συμμετείχε, για μία ακόμη φορά, με ένα πραγματικά άρτιο και εντυπωσιακό περίπτερο που έτυχε ιδιαίτερης προσοχής, έγινε πόλος έλξης και απέσπασε τα κολακευτικότερα σχόλια των επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη του συλλόγου με έντυπο και ψηφιακό οπτικό υλικό πρόβαλλαν τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α.) του συλλόγου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και πρόληψης των δασικών πυρκαγιών. Στη μεγάλη οθόνη τηλεόρασης του περιπτέρου, το νέο τουριστικό και πληροφοριακό DVD της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας πρόβαλε τις φυσικές ομορφιές του νομού μας δίνοντας τη ευκαιρία στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν νοερά ένα θαυμάσιο ταξίδι στις πανέμορφες λίμνες Πλαστήρα, Σμοκόβου και Στεφανιάδας, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού μας.  Παράλληλα το πλούσιο, τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου, έντυπο υλικό που παραχωρήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού – Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, την Επιχείρηση Λουτρών Σμοκόβου και τους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Ιτάμου εντυπωσίασε και έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο από τους επισκέπτες. Ο μικρός μπουφές με τις παραδοσιακές καρδιτσιώτικες πίτες έτυχε «ιδιαίτερης τιμής», ενώ αυτό που αποτέλεσε την έκπληξη, εντυπωσίασε πραγματικά και έγινε ανάρπαστο ήταν το τσίπουρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας. Τα φιαλίδια του ντόπιου τσίπουρου «Ταυρωπός» που ευγενικά μας παραχώρησε η Ένωση, αποτέλεσαν ένα καλό γευστικό ενθύμιο για τους επισκέπτες, αλλά και μία ακόμη ευκαιρία προβολής των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων των ανθρώπων του νομού μας. Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας για την μεγάλη επιτυχία που είχε και η φετινή παρουσία της στην 14η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας για την ευγενική χορηγία και ηθική συμπαράστασή της, αλλά και το πλούσιο από κάθε άποψη πληροφοριακό υλικό που μας παραχώρησε, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Χρ. Τσιούντσουρα για την προσφορά του ντόπιου τσίπουρου, τους Δήμους Μουζακίου και Ιτάμου, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας και την Επιχείρηση Λουτρών Σμοκόβου για το έντυπο υλικό τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που μας παραχώρησαν και δίνει την υπόσχεση για μία ακόμα καλύτερη παρουσία στην επόμενη συνάντηση του 2010.

 

 

sigjrr

 

 

random_09.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1279193
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.192.94.177