Συντήρηση στον Επαναλήπτη R4 (Iουν. 2010)

Προγραμματισμένη συντήρηση στον επαναλήπτηR4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 μέλη κυρίως της τεχνικής ομάδας του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, τα χαράματα της Κυριακής, επταμελής ομάδα, αποτελούμενη από τους SV4DDM Σπύρο, SV4ΙMΑ Σπύρο, SW4IMY Σάκη,  SV4GDE Δημήτρη, SV4DDK Δημήτρη και δύο εκκολαπτόμενα μέλη, τον ορειβάτη Ηλία Λαμπράκη και τον Γεώργιο Τσέγγο με τη βοήθεια του τετρακίνητου οχήματος της Ραδιολέσχης ανέβηκε έως τους πρόποδες του όρους Βουτσικάκι σε υψόμετρο 1600 μέτρα περίπου, ξεπερνώντας τη λάσπη και τα εμπόδια που συναντά συνήθως ο επισκέπτης αυτήν την περίοδο στις εκτός δρόμου διαδρομές του.

Με το πρώτο φώς της ημέρας, η ομάδα μετέφερε προσεκτικά τα απαραίτητα τεχνικά μέσα σε ορειβατικά σακίδια και με τον κατάλληλο για τις συνθήκες ατομικό εξοπλισμό αναρριχήθηκε πάνω στην κορυφή του όρους Βουτσικάκι, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση του επαναλήπτη του Συλλόγου R4, σε υψόμετρο πάνω από 2.150 μέτρα. Τέσσερα μουλάρια μετάφεραν παράλληλα στην κορυφή τα ηλιακά πάνελ και τα νέα έξη(6) δίβολτα στοιχεία. Εκεί μετά από πολύωρη προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες έγιναν οι αντικαταστάσεις των παλαιών συσσωρευτών με τα νέα δίβολτα στοιχεία, ενισχύθηκε η παροχή τάσης με την εγκατάσταση τριών (3) επιπλέον ηλιακών πάνελ και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την  απρόσκοπτη λειτουργία του επαναλήπτη φωνής R4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. Κατά το απόγευμα οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και η ομάδα με εμφανή τα σημάδια της κούρασης αλλά και της ικανοποίησης από την επιτυχημένη προσπάθεια πήρε το δρόμο της επιστροφής. Μία ακόμη δύσκολη αποστολή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παράλληλα μια μοναδική ραδιοερασιτεχνική και ορειβατική εμπειρία.
Πολλά 73 σε όλους σας και καλές επαφές από το δίκτυο των επαναληπτών μας !!!

random_15.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1267861
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.222.64.76